У Поворську відбувся урочистий захід у військовій частині

03 Липня 2023, 17:16
У Поворську відбувся урочистий захід у військовій частині
У Поворську відбувся урочистий захід у військовій частині

З нагоди 69-ї річниці військової частини, що дислокується у селі Поворськ, відбулися урочистості та патріотичний концерт.

Про це інформують на сайті Поворської громади.

Під час урочистого шикування командир частини передав особовому складу підрозділу вітальні слова від вищого військового керівництва, зачитав подяки та вручив грамоти військовослужбовцям. 

Привітати військових завітали перший заступник голови Волинської обласної ради, заступник голови Ковельської районної ради, перший заступник начальника Ковельської районної військової адміністрації, сільський голова. У своїх виступах вони наголосили на важливих завданнях та викликах, які стоять нині перед Збройними Силами України в цілому і нашою військовою частиною зокрема, висловили подяку та впевненість у звитяжному служінні військових українському народові з метою захисту територіальної цілісності та незалежності держави, побажали швидшої Перемоги України над ворогом та всіх гараздів і добра родинам захисників, вручили подяки і грамоти військовослужбовцям.

 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, що віддали своє життя у війні з російським окупантом, поклали квіти до пам'ятного знака загиблого військовослужбовця частини Миколи Яворського.

Далі захід продовжився патріотичними пісенними виступами народного аматорського молодіжного ансамблю «Колорит» Ковельського народного дому «Просвіта», а також місцевих виконавців.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024