«Верес» просить ковельчан не піддаватися на провокації міської влади

21 Березня 2018, 20:03
13193

Після проведення нещодавно Дня депутата Ковельської міської ради на адресу нашого видання Район.Ковель надійшов офіційний лист від керівництва ТзОВ «К.П.Верес» з проханням спростувати інформацію, яка була поширена на офіційному сайті міста.

«ТзОВ «К.П.Верес» звертається до усіх жителів міста та району, підприємств, установ і організацій з проханням не піддаватися на провокації зі сторони Ковельської міської ради щодо безпідставних звинувачень у зриві надання комунальних послуг та санітарного утримання територій міста, про що йдеться на сайті Ковельської міської ради у публікаціях «Переможець тендеру ТзОВ «К.П.Верес» не уклав договір на прибирання міста», «У Ковелі виділять кошти з резервного фонду на прибирання міста».

На превеликий жаль, Ковельська міська рада з початку 2018 року намагається всілякими методами маніпулювати населенням, подаючи ту чи іншу інформацію у викривленому вигляді в силу чого складається негативне враження про роботу підприємства та його працівників в цілому.

Саме у зв’язку із цим, адміністрацією ТзОВ «К.П.Верес» було прийнято рішення внести ясність та роз’яснити населенню причини виникнення даної проблемної ситуації.

Мало кому відомо, що усі звинувачення на адресу ТзОВ «К.П.Верес» з приводу, нібито, неналежного надання комунальних послуг на підставі відповідних договорів, укладених за результатами проведення публічних закупівель, зі сторони Ковельської міської ради є реакцією на поразку в змаганні за право надання послуг з прибирання та підмітання вулиць на 2018 р.

Річ у тім, що до 2017 р. ринок комунальних послуг міста Ковеля було представлено трьома організаціями: РЖКП № 1, РЖКП № 2 та ККП «Добробут», кожне з яких підконтрольне та підзвітне Ковельській міській раді (фактично – міському голові), відтак, усі тендери, проведені управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету, були формальними та фіктивними. Разом з тим, у 2017 році з’явився новий учасник приватної форми власності – ТзОВ «К.П.Верес», який запропонував перевагу у вигляді надання тих же послуг, але за меншу вартість.

Очевидну перевагу у вигляді економії бюджетних коштів демонструє наступна інформація про результати проведених управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства – публічних закупівель з надання комунальних послуг за 2017 р., у яких ТзОВ «К.П.Верес» взяло участь:

 

 


 

Таким чином, загальна сума економії бюджетних коштів за 2017 р., завдяки участі ТзОВ «К.П.Верес» у проведених управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства публічних закупівлях – комунальних послуг, складає 4 148 068 грн.

Безумовно, що вказані кошти планувалося освоїти Ковельською міською радою через підконтрольні їй комунальні підприємства.

Разом з цим, ще більшу економію бюджетних коштів для міста демонструють наступні результати проведених публічних закупівель за 2018 р. за участі ТзОВ «К.П.Верес»:

 


Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень
Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень

Послуги з прибирання та підмітання
Послуги з прибирання та підмітання

Послуги з ремонту, технічного обслуговування дорожньої інфраструктури і пов'язаного обладнання та супутні послуги
Послуги з ремонту, технічного обслуговування дорожньої інфраструктури і пов'язаного обладнання та супутні послуги

Руйнування та знесення будівель і земляні роботи (утримання місць загального користування)
Руйнування та знесення будівель і земляні роботи (утримання місць загального користування)

 

Таким чином, завдяки здобуття перемоги ТзОВ «К.П.Верес» у проведених управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства публічних закупівлях із надання комунальних послуг на 2018 р., міський бюджет зекономив би 3 072 000 грн. Однак місцевій владі така економія не вигідна, саме тому було прийнято рішення про дострокове розірвання раніше укладених із ТзОВ «К.П.Верес» договорів.

Разом з цим, повертаючись до проведення публічної закупівлі з надання послуги із прибирання та підмітання вулиць на 2018 р., хочемо відмітити наступні ключові моменти.

Положенням ч. 5 ст. 36 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VII від 25.12.2015 р. передбачено, що у період укладення нового Договору про закупівлю може продовжуватися дія попереднього на строк, достатній для проведення процедури закупівлі на початку наступного року, в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в договорі, укладеному в попередньому році.

Як відомо, послуги на прибирання вулиць міста у 2017 р. надавало РЖКП № 1, на підставі Договору № 49 від 20.04.2017 р. управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства у грудні 2017 р. (одночасно із оголошенням конкурсу на закупівлю послуг з прибирання та підмітання вулиць на 2018 р.) уклало додаткову угоду до договору № 49 від 20.04.2017 р. із РЖКП № 1, згідно якої, це підприємство повинно було надавати послуги з прибирання вулиць до 28.02.2018 р., вартістю 981 779,8 грн. (20% від ціни договору). Разом з цим, до міської влади є ключові запитання: у зв’язку із чим була вказана кінцева дата надання послуг РЖКП № 1 – 28.02.2018 р. та чому на продовження строку попереднього договору було витрачено кошти у максимально встановленому розмірі 20%, адже Закон допускає до 20%?

 


 

Відтак, чи не стало місто Ковель заручником необдуманих дій самої міської влади, яка винуватить у цьому інших?

У листопаді 2017 року управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради через систему «ProZorro» було оголошено проведення конкурсу з надання послуги з прибирання та підмітання вулиць на 2018 р., очікуваною вартістю 11 000 000 грн. Свої тендерні пропозиції подали наступні учасники: РЖКП № 1, РЖКП № 2, ФОП Сук С. В. та ТзОВ «К.П.Верес».

Управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства, всупереч вимог чинного законодавства, було відхилено тендерну пропозицію ТзОВ «К.П.Верес» та ФОП Сук С. В. (протокол тендерного комітету № 4 від 10.01.2018 р.), позбавивши тим самим можливості приймати учать у конкурсі. У зв’язку із цим ТзОВ «К.П.Верес» було подано скаргу. Рішенням Антимонопольного комітету України № 854 від 31.01.2018 р. скаргу задоволено: допущено ТзОВ «К.П.Верес» до участі у конкурсі та відхилено тендерну пропозицію РЖКП № 1 через невідповідність тендерній документації.

Таким чином, до участі у конкурсі, за результатами оскарження, було допущено лише два учасника із чотирьох: ТзОВ «К.П.Верес» та РЖКП № 2. Ще до початку проведення конкурсу від Ковельської міської ради надійшла пропозиція посприяти РЖКП № 2 у здобутті перемоги, з приводу чого була надана категорична відмова, після цього управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства відмовилося оплачувати підписані акти виконаних робіт ТзОВ «К.П.Верес» з надання послуг по озелененню (сума заборгованості за листопад-грудень 2017 р. становить 121 169,85 грн.), що унеможливило укладення нового договору.

Яскравим прикладом необдуманих дій місцевої влади є завдання, поставлене РЖКП № 2 – «виграти тендер будь-якою ціною». Мало кому відомо, що початкова вартість тендерної пропозиції РЖКП № 2 становила 11 000 000 грн., тоді як ТзОВ «К.П.Верес» – лише 6 000 000 грн., тому для здобуття перемоги РЖКП № 2 почало різко знижувати під час аукціону свою тендерну пропозицію: спочатку до 4 500 000 грн., потім до 3 500 000 грн. і в кінці – до 2 600 000 грн.

Чи погоджувала міська влада таку тендерну пропозицію РЖКП № 2  та якою є межа рентабельності – залишається невідомим.

Яскравим прикладом проведених махінацій є вартість послуг прибирання міста комунальними підприємствами, яка кожного року була різною: якщо у 2015 р., за результатами проведеного тендеру становила 5 430 029 грн., то вже на 2016 р. – 6 159 754 грн. А після появи на ринку ТзОВ «К.П.Верес» та участі у тендері на 2017 р. вартість послуг прибирання міста склала лише 3 307 151 грн. (тобто дешевше, ніж у 2015 р.!!!).

 



 

Звернувшись до сайту «ProZorro» (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-23-001221-b), що відображає хід проведення управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства публічних закупівель із надання послуг з прибирання та підмітання на 2018 р. (UA-2017-11-23-001221-b). можна дізнатися, що кінцевим переможцем закупівлі послуг з прибирання та підмітання на 2018 р. було визнано РЖКП № 2, згідно Протоколу засідання тендерного комітету № 4 від 07.03.2018 р. із ціновою пропозицією 2 600 000 грн.



 


 

Саме РЖКП № 2 листом за № 111 від 12.03.2018 р. відмовилося від підписання договору. Не існує жодного документа, який свідчив би, що ТзОВ «К.П.Верес» відмовилося від укладення Договору, відтак подана інформація не відповідає дійсності.

 


 

На сайті Ковельської міської ради у статті «Переможець тендеру ТзОВ «К.П. Верес» не уклав договір на прибирання міста» наголошується, що саме через не укладення ТзОВ «К.П.Верес» (а не РЖКП № 2) Договору на прибирання вулиць міста має відбутися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Після цього на сайті Ковельської міської ради з’являється публікація «У Ковелі виділять кошти з резервного фонду на прибирання міста»: на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації було повідомлено присутніх, що ТзОВ «К.П.Верес» відмовилося від укладення Договору про надання послуг з прибирання міста у зв’язку із чим будуть виділені кошти з резервного бюджету в сумі 397 тис. грн. для РЖКП № 2 (переможця торгів, який відмовився укладати Договір) та РЖКП № 1 – для наведення порядку у місті.

Саме через звернення до Антимонопольного комітету України та відмову від будь-яких «неформальних» домовленостей із міською владою й зумовлені усі наклепи та звинувачення на адресу ТзОВ «К.П.Верес». Разом з цим сподіваємося, що найближчим часом депутатами та правоохоронними органами  вищевказаним діям високопосадовців буде дана належна правова оцінка, в результаті чого у місті знову запанує чистота й порядок», – йдеться в офіційному листі керівництва ТзОВ «К.П.Верес». 

Коментарі
21 Березня 2018, 22:39
Забрехався Кіндер. Коли вже та бютівська банда мародерів нажереться?
21 Березня 2018, 22:50
НЕВІРЮ!!!!!! Живу в місті і все бачу! Такого бардака навіть при самих херових керманичах не було! Дороги не чистить ніхто, сміття повно і т.д. Взялись в упряж, то тягніть!!!!
21 Березня 2018, 22:53
Так і не понятно - чого в Ковелі так брудно було? Чого такий чесний Верес не прибирав? Ковельчанам по барабану ваші разборкі. Сміття з вулиць прибери - переможець хреновий. Да-да. ти - ВЕРЕС. Чого ж тоді не підписав договір і не прибрав?????
21 Березня 2018, 22:54
В усьому винна місцева влада!
21 Березня 2018, 22:58
такого брєду САМАШЕДЧОГО я ще не читала. Обов"язково цей текст буде внесено в підручники психіатрії. Нехай краще Верес розкаже, як він збирався згідно другого тендеру, від якого доречі він теж відмовився, зрізати і утилізувати дерево за 28 копійок. Саме стільи коштує 10 грамів бензину А-95. Хто користувався бензопилкою, скаже що 10 грамами бензину дерево може спиляти тільки пацієнт психлікарні. А чи може підприємство посипати дороги тим папірцем, яким махав Балак що заключена угода про доставку хімреактивів для обробки покриття доріг. папірцем можна тільки витерти собі д***у. та й багаточого можна ще сказати. Можу вам привести факт "якісного" виконання робіт працівниками Вересу. В будинку Незалежності 92 в січні місяці прорвало трубу. Приїхавши на виклик, працівники Вересу оцінили ситуацію і порадили мешканцям визивати МЧС. Мешканцям залишалось одне- звертатись за допомогою в комунальний відділ. після команди з Білого дому на місце аварії прибули слюсарі РЖКП1 ( а може й РЖКП2) і на протязі 20 хвилин усунули аварійну ситуацію. Це можуть підтвердити мешканці цього будинку. А Вересовський будинок Мєчнікова 3а ( може помиляюсь, але мешканці будинку сказали що управителем є Верес) - прибудинкова територія захаращена каналізаційними витоками. Це що- якісне надання послуг? Та вам шакалам морди бити потрібно!!!! І ви ще щось там будете гнати на міську раду? Чи на жеки. Та у вас навіть зварювальника немає. У вас люди не навчені працювати- травма на виробництві є тому підтвердження. І ви кинули людину напризволяще. Ви є відморозками вересовці довбані.
21 Березня 2018, 23:00
Сци б.....ді в очі а вона всеодно буде казати що дощ іде. Так само і Верес - балак думає що всі кругом дурні і сліпі. При чому тут міська влада?! Бери балакало лопату в руки і мітлу та прибирай місто. А нема ума обслуговувати будинки то не....й було рило своє пхати у це корито. балака - на дерево!!!!!!!!!!!!!!
21 Березня 2018, 23:10
Верес зробив велику помилку що звязвіся з баландою( в миру балак). він навішав їм локшини на вуха - мовляв я в тій системі працював. я там всіх знаю, я все порєшаю. А Верес і повірив. А Для чого верес тоді ставив ціну 2590 000, щоб перемогти? Повелися на балакові обіцянки. так знайте керівники Вересу. Цей замудонець стільки зла приніс Ковелю і ковельчанам, що 15 років тюрми для нього бубло за щастя.
21 Березня 2018, 23:11
Такої гниди, ще треба пошукат ! Людських якостей— нуль!!! Брехло, халява і підстава! Хто стикався той зрозуміє...
21 Березня 2018, 23:13
Зрозуміло, що балака виперли з ради, то він розумний, собі притерся у вересі. Та всі ковельчани знають, хто це такий-брехун та бездар. Тому і роботу не можуть наладити в вересі. Женіть його під хвіст... може і налагодите свої справи. Хоча нам потрібно в місті щось нове... бо жекі вже геть «застаріли» й не надають якісні послуги. А тут хоч якась новизна. Але поки балаки(бездарі) та кіндери(що тут й казати, гнида є гнида) працюють на користь нам-користі ми тої ніколи не побачимо........
21 Березня 2018, 23:25
А що всі верес, жеки... Зробіть ОСББ і беріть на себе відповідальність за своє майно. Привикли , щоб якийсь дядя за вас все робив. Квартири приватизували?! То обслуговуйте своє майно самі. Ато трубу прорвало. А жеки хай вулиці мітуть разом з вересом. Будете мати у власність свою прибудинкову і будете прибирати. В чому пробема?!!! А СЛАБО!!! Ото тільки кричати дайте , зробіть . ОСББ робіль а не лягайте під вереси і жеки з своїм законним майном.
21 Березня 2018, 23:27
Тепер все стало ясно!
21 Березня 2018, 23:34
На Вересі є пару машин і трактор, а вони хочуть пів міста обслуговувати аж смішно
21 Березня 2018, 23:35
На Вересі є пару машин і трактор, а вони хочуть пів міста обслуговувати!!! Аж смішно
21 Березня 2018, 23:37
На ті гроші що ви платите вересу чи жекам трубу вже давно полагодилиб самі і забули. А місто засмітили хто?! Інопланетяни?! З себе всі почніть. Зродилися на виконавчу компанію верес чи жек... ваше рішення , платіть і далі за ось такі послуги в своїх будинках. А що робити?! Боязко на себе відповідальність брати....
21 Березня 2018, 23:46
Балак, дикий пес, ти коли останній раз ловив собаку, прибирав на кладовищі, коли ладив світлофора чи світло, коли убирав парк? Тобі мішає Кіндер? Ти сто років робив в міськраді і трахав всіх за якісну роботу тільки тому, що в тебе були місячні! За ту роботу яку ти робиш зараз тебе треба повісити за яйця, якщо вони є на центральній площі міста і буде свято в Ковелі!!! Проти Вереса особисто я нічого немаю, але треба зробити дві речі - 1.вигнати скотиняку, 2- закрити рота, зціпити зуби і своєю роботою довести ковельчанам, що ви кращі, співати собі оди у нас є кому і без сябров. Слава Україні.
22 Березня 2018, 00:09
ковельчаниш ти єбало на ноль закрий своє і приватизуй собі комору десь біля люблінця
22 Березня 2018, 00:20
Не багато знайдеться бажаючих вникати в таку величезну кількість інформації. Для мене очевидно , що необхідно подавати матеріали в правоохоронні органи та припиняти діяльність ОЗУ на чолі з Кіндером.
22 Березня 2018, 00:51
Як вони виграли Озеленення якщо в них при вході всі кущі засохли, специ хренові....
22 Березня 2018, 02:20
Я, як голова ЖБК, можу сказати одне - ніхто крім РЖКП не виконує свою роботу вчасно та якісно. Я згідна платити кошти, які просять згідно тарифу. Але! За виконану роботу! Хоч як би Верес не просив, але під нього не підемо.<br/> До речі - потрібні електрики та кровельники для консультації. Консультації оплачую.Звертайтесь.
22 Березня 2018, 07:49
Шлюєв наш президент
22 Березня 2018, 08:27
запитайте у Балака, за щ отримав копня в сраку на Володимирський 105. Ми там ремонтували кришу і він запропонував нам що заплатить 60 000 за ремонт, але при умові, що третину віддамо йому. За таку пропозицію і отримав копня. Ось так Баланда витрачає гроші мешканців будинків, де Верес є управителем.
22 Березня 2018, 08:33
ВЕРЕС- молодці! Ви гідні конкуренти ЖЕКам! У владі Ковеля- мабуть мало порядних людей!
22 Березня 2018, 09:17
Тобі вже пора на роботу - верес запізнення не терпить
22 Березня 2018, 09:32
ВЕРЕС- це добре для міста! Балак- чудовий господарник!
22 Березня 2018, 09:59
А кватиранту з Володимирської добре відповіли....бо таку чуж про Верес можуть писати тільки &quot;роботяги Вересовські&quot;, більше ніхто....Бо їм ще до ЖЕКів як до Москви рачки, буквально в прямому розумінні. Не позорилися б і не виправдовувались перед людьми тими своїми листами бредовими, а краще б роботу робили,яку Вам доручали. Ще про якусь економію говорять... зайрийте пельку і робіть свої двері.
22 Березня 2018, 10:10
Верес брехуни,злодії.На Вересі людей не поважають,як людей а як бидло яке буде працювати за їхні копійки які вони платять.Розрахувалась ціла бригада будівельників за їхню брехню.
22 Березня 2018, 10:28
Верес то є гумно!
22 Березня 2018, 10:42
Нарешті побачили реальну картину. Факти викладені в статті підтверджені необхідними документами. Тепер можна робити обєктивні висновки - хто кому заважає працювати!!!
22 Березня 2018, 11:06
Тільки здорова конкуренція виконавців послуг може покращувати якість обслуговування. Монополісти нідочого якісного не приводять. Приклади: газовики. енергетики. водо постачальники. Укрпошта... Монополісти давлять конкурентів. влада тисне(бо корумпована)... але майбутнє за конкурентними стосунками в сфері послуг. ВЕРЕСУ непросто ставати на ноги і входити в ринок послуг. Ділки при владі маніпулюють на ринку послуг.Звернення ВЕРЕСА актуальне і справедливе.
22 Березня 2018, 11:31
28 копійок за обрізку та утилізацію дерева...<br/>Верес обріжте мені садок плачу в 10 раз більше за міську раду - 2,8 грн / дерево
22 Березня 2018, 11:37
верес це повний атстой. з певного часу у мене з&quot;явилось два принципи. Раніше яя не вживав продукцію фабрики Рошен, а тепер ще й не купляю нічого в магазинах Вересу. там все набагато дорожче і по якості - повна туфта.
22 Березня 2018, 11:51
А я вже не купую шмурдяк на привокзалці то і Вересі не купувати гвозді...
22 Березня 2018, 11:52
якщо ви повигравали тендери, то працюйте. а не в кінці року в них закінчилися гроші і пів міста було не освітленим.<br/>суми при проведенні тендерів вказувались лише для того аби виграти. по парку видно було як чистив сніг верес і як почистили інші комунальники. за інше навіть говорити не буду.
22 Березня 2018, 12:13
Жду весну-потепліє...і сніг зійде!
22 Березня 2018, 12:15
Ситуація з Вересом продемонструвала &quot;ефективність&quot; хваленого &quot;Прозоро&quot;. Постав вартість робіт чи послуг значно меншу ніж у конкурентів і виграв тендер. А далі маємо... результат
22 Березня 2018, 12:24
Головне щоб не було заборгованості по зарплаті! ЖЕКи мають робити що повинні робити. ВЕРЕС теж що зобовязувався. Влада не повинна плести інтриги!
22 Березня 2018, 12:52
Ще й наглості вистачає людям про якусь економію коштів тут втирати...БРЕХУНИ СПАМЕНІТЬСЯ! ТОРГУЙТЕ СОБІ ТИШКОМ НИШКОМ І ВІДСТУПІТЬ!!! РОБОТУ ВАШУ ПО МІСТУ ВСІ АДКВАТНІ ЖИТЕЛІ КОВЕЛІ ВЖЕ ДАВНО ОЦІНИЛИ.
22 Березня 2018, 12:58
Краще б Верес оприлюднив свої розцінки на послуги (роботи) вказані в тендерній пропозиції і порівняли б їх з реальними підписаними та оплаченими актами....де розцінки в десятки разів вищі. А ви про якусь економію тут ще втираєте людям...Схаменіться! Не всі ж такі тупі, як Вам здається!!!!
22 Березня 2018, 13:00
ВЕРЕС ГЕТЬ З РИНКУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ, ІНАЧЕ БУДЕ БІДА, А НАШЕ МІСТО ПЕРЕТВОРИТЬСЯ НА СМІТНИК!!!!
22 Березня 2018, 13:10
Знов бла-бла-бла. Ковельчани все бачать хто і щобить для міста.Ніякі провокації і спростування не потрібні.
22 Березня 2018, 13:31
Пан Балак думає що він самий розумний, як тільки тендер - він зразу на лікарняний або в отпуск. По городу всім розказує що на вересі безпридєл і він звільняється, а сам тим часом підставляє всіх......тебе давно розкусили, втикай до діток в Луцьк і живи спокійно бо люди проклянуть
22 Березня 2018, 13:33
Ковельчани- об&quot;являємо Вересу повний бойкот. Мешканців будинків, у яких ЛЖЕУПРАВИТЕЛЕМ є Верес потрібно негайно розривати угоди з Вересом і вертатись в ЖЕКи, або створювати ОСББ, І забудьте дорогу в той Вересівський магазин. В центрі міста є багато магазинів де все дешевше і якісніше. Одне у них добре- це лак, яким вони лакують двері. Крадуть його там безбожно і продають за пів-ціни. Але це продукт не їхнього виробництва. А якість класна. Хто працює в тому цеху, компенсуйте собі зарплату тим лаком. На бреському базарі його заберуть з радістю.
22 Березня 2018, 14:20
Почитав я коментарі....Провокатори ...на .провокаторах. Слушних коментарів. раціональних пропозицій мало. Розвивайте ринок послуг. а не БАЗАР!
22 Березня 2018, 15:43
Верес, дякую за брудне місто ( якого не було в історії , за неохайні і брудні вулиці та парки, за переповнені сміттєві баки, за нерозчищені або дуже погано розчищенні дороги і за стабільний срач в місті!
22 Березня 2018, 16:46
Верес - нормальне ТзОВ! За ним -Майбутнє!
22 Березня 2018, 16:48
ЖЕКам- жекове! ВЕРЕСУ-вересове!
22 Березня 2018, 16:58
А що по твоєму можна дати Вересові???? Як на мене то їм, що не дай то толку не було і не буде. Їм тільки потрібно щоб бабло в кармани лізло і при цьому дурачків валяти, нічого абсолютно не робити, розказуючи по місту які у них прибутки....
22 Березня 2018, 17:47
Верес надає послуги набагато краще ніж ЖЕКИ так, що їх слід поважати. Тарифи у них менші ніж в ЖЕКАХ.
22 Березня 2018, 17:54
Бабушка говорит. что такого безобразия в горсовете никогда небыло! Ни при Стрекове. Герасимове. Полищуке... Она их всех знала. Чуть что не так- на бюро горкома. Там поправляли и учили работать для блага людей!
22 Березня 2018, 17:56
ВЕРЕС- там порядок!
22 Березня 2018, 18:41
Де порядок??? Скажи де в них порядок є???
22 Березня 2018, 18:45
Які саме послуги Верес Вам надає??? Точно не комунальні, так як це точно не їхня задача, їхнє діло бабло косити, а не послуги надавати.
22 Березня 2018, 19:44
Вересом керує &quot;брехло&quot;! <br/>Дороги не чищені, думають і так скоро розтане!!!!<br/>На тротуарах слизота, іти неможливо!!<br/>Послуги надані де????<br/> Де брехня?????? Перетворили місто на смітник!!!!
22 Березня 2018, 19:46
У фейсбуці є відео , як у підвалі будинку ,в якому управитель верес ллється вода..... а вересу байдуже ....
22 Березня 2018, 19:47
ЖЕК вернись)))) я все прощу
22 Березня 2018, 19:49
Наталія Романюк поделилась публикацией Саши Крапивы.<br/>Вчера в 17:00<br/>Так господарює КП &quot;Верес&quot; у місті Ковель. На відео труби подачі холодної води у підвальному приміщенні житлового будинку за адресою вул. Відродження 12 (Сільмаш). На письмові звернення та неодноразові дзвінки щодо ремонту труб керівництво КП &quot;Верес&quot; не реагує протягом 4 місяців. Жильці сплачують 2000грн за водопостачання без лічильника у квартирах, при цьому через недбалість керівництва КП &quot;Верес&quot; н даний час у будинку вже підмитий фундамент, що незабаром спричинить руйнування. РЕДАКТОРИ ЦЬОГО САЙТУ, ОПУБЛІКУЙТЕ ВІДЕО
22 Березня 2018, 19:56
Провокаторам ГАНЬБА! Двори та узбіччя викошені ... прибирання підіздів по графіку прибиральники чемні і привітні... сміття вивозилось відповідно графіка(сучасною машиною) ..лишні чагарники вирізані і прибрані... при правлінні ЖЕКу-2 нам таке і не снилося! Хоча двірники там хороші: Вітя. Татяна та більшість... Як ім ЖЕК зарплату платив? ...люди платили двірнику і давали своі квитанціі. Добре . що Альошка Богдан пішов начальніком-хоч ліквідував заборгованість по зарплаті... І серед коментаторів-багато провокаторів!
22 Березня 2018, 20:32
В усьому винна міська рада.!!! Чому не говорить людям, що насправді за зрив тендеру винен Жек №2?
22 Березня 2018, 21:06
Разруха в головах! У городской власти!
22 Березня 2018, 21:27
а чому це ЖЕК 2 винен. Що, Верес хтось під дулом автомата примушував ставити меншу ціну?
22 Березня 2018, 21:32
Шкода, що Ви так нічого і не зрозуміли
22 Березня 2018, 23:53
Ви є Всі лохі хто пише хто не пише Ви просто говорите а в лице сказати не хто не скаже
22 Березня 2018, 23:53
Ви є Всі лохі хто пише хто не пише Ви просто говорите а в лице сказати не хто не скаже
23 Березня 2018, 06:57
Віддайте нам все управління з Сорокою
23 Березня 2018, 09:36
Те що Верес пише в своїх таблицях - є повна туфта. Це не Верес зекономив гроші для міста. Це на таку суму не надано послуг ковельчанам. Певна робота має певну ціну. І як не крути, її не зменшиш. В ціну робіт закладена і зарплата, і вартість енергоносіїв, і вартість техніки і багато чого іншого. ТоЩо?- Якщо спиляти і утилізувати дерево коштує 600 гривень, то його аж ніяк не спиляєш за 28 копійок, Саме за такою ціною Верес виграв тендер. Верес такий добрий що решту -599 грн 72 коп грошей викладає з своєї кишені? Сумніваюсь. Так що не БРЕШІТЬ, собаки брехливі.
23 Березня 2018, 09:52
будинок по вул сагайдачного 15 в1ддали Вересу а см1ття у п1дприемц1в по граф1ку три рази на тиждень вивозить ЖЕК2 а рахунки за см1ття виставляе Верес питання шо за договорняк?
23 Березня 2018, 09:57
А ще шановн1 Ковельчани перев1рте стан п1двал1в та щитових у Ваших п1двальних прим1щеннях Там порядок? доступу до щитових для д1тей немае? Ваше здоровья та здоровья ваших д1тей залежить в1д чистоти П1дн1майте це питання та будемо боротися вс1 разом
23 Березня 2018, 21:39
Я ПРАЦЮЮ! ПОЛІЦІЯ -ГАРАНТУЙТЕ СПОКІЙ!
24 Березня 2018, 17:56
Скільки гРАМОТНИХ коментаторів у Ковелі ! Просто не має слів.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024