«Скелети, обтягнені шерстю»: у Ковелі знущаються над собаками

22 Березня 2018, 11:27
5207

У Ковелі в жахливих умовах тримають бездомних собак.

Світлини «притулку» опублікували 21 березня на сторінці Kovel Animals на Facebook.

 «Ковель, маємо жахливу ситуацію: собак тримають в умовах, які приводять до їх гибелі. Жінка стверджує, що вона їх рятує! У дворі, де навіть миш не пролізе (шанси втікти і вижити мінімальні) кілька собак тримають на ланцюгах, інші, зі слів господарки, знаходяться в сараї. Собаки в жахливому стані, виснажені, це скелети, обтягнуті шерстю та посаджені на ланцюг! – йдеться в дописі.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацію, просять про це повідомити.




 

Коментарі
22 Березня 2018, 13:43
ЗВЕРНІТЬСЯ ДО ДЕПУТАТА ДО КОСЦЬОВЯТА, ВІН КОНТРОЛЮЄ ПРИТУЛОК ДЛЯ СОБАК У "ДОБРОБУТІ".
22 Березня 2018, 14:25
до продавчинь гнилоі тараньки з привокзалки- Станьте меценатами-віддайте рибу собачкам!
22 Березня 2018, 16:39
Відпустіть собак на базар. Через місяць будуть гладкі, як поросята...
22 Березня 2018, 18:41
Назвіть хоча б адресу цього " притулку" !
22 Березня 2018, 20:35
Ця жінка більше 12років утримує безпритульних тварин. Що тільки про неї не казали що і пирожкі з них робить й інші нісенітниці. НІ хто їй ні копійки де діє.кормить поїть, лікування за власний кошт
22 Березня 2018, 21:23
Автору статті - то погодуйте тих собачок. А заодно і жіночці допоможіть, котра їх утримує. Вона теж дуже худенька.... Ні?..... То заберіть собачок до себе на повір,я. Ви ж знаєте, це так "легко" - тримати купу собак і гарно їх годувати? Мабуть, ви - тримаєте іншу половину бездомних песиків Ковеля? До речі, їх стало менше. Дякуємо вам обом)))
26 Березня 2018, 14:01
Я знаю цю жінку, вона вже не одну собаку загубила до смерті. Ловить всіх що є в місті і запихає у ті вольєри які забиті дочками і бідні тварини не бачать нічого навколо, лише небо і все. Так краще щоб їх годували, щоб їм було де спати. Але.. Такі умови це гірше за вулицю, набагато гірше. Я особисто бачила ті умови, собаки дичавіють там. Вона їх тільки ловить, людям вона їх не віддає. Чому? Особисто у мене склалось враження, що вона не зовсім психічно здорова. Вона не ставиться до них з любов'ю, лупцює палками чи тим що під руки потрапить. Утримує вони їх за кошти які їй надає їй благодійний фонд. Не за свої особисті. Звати її Галя, вона живе недалеко від роддому по вулиці Піонерська. Багато собак знаходиться у неї вдома, часто чути гавкіт. Притулок знаходиться на вулиці Горького (раніше був там, зараз не знаю чи він там є). Якщо якось можна на цю ситуацію вплинути, дуже прошу вас зробіть якісь акти чи що. Дуже шкода цих собачок.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром