Депутати міськради вимагають пояснень від «К.П.Верес» щодо звинувачень на адресу влади

23 Березня 2018, 13:14
3255

Вчора, 22 березня, на сесії Ковельської міської ради Сергій Кошарук звернув увагу, що в соціальних мережах поширюється інформація від ТзОВ «К.П.Верес», де звинувачується міська рада у маніпуляціях населенням, а один із структурних підрозділів виконкому - у «формальності» та «фіктивності» проведення тендерів.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель повідомляв, що «Верес» просить ковельчан не піддаватися на провокації міської влади.

Сергій Дмитрович наголосив, що неодноразово на засіданнях постійних депутатських комісій йшлося про неякісне надання ТзОВ «К.П.Верес» комунальтних послуг – прибирання, вивіз сміття і т.д. З цим до депутатів звертались мешканці міста. Також фірма навіть вдавалась до того, що вимикала вуличне освітлення, аби зекономити фінансові ресурси, оскільки сума коштів у тендерах була ними ж самими занижена.

На думку Сергія Кошарука, керівництво «Вереса» має надати докази, а якщо такими не володіє, тоді вибачитись, щодо інформації, яка розповсюджується серед ковельчан.

Запит одностайно був підтриманий депутатами, присутніми на сесії, окрім одного, який не брав участі у голосуванні.

Текст депутатського запиту подаємо повністю:

«У листі «Спростування недостовірної інформації» ТзОВ «К.П.Верес» за підписом в.о. директора П.Гонти, який був поширений в соціальних мережах (закритих групах Вайбер) було звинувачено Ковельську міську раду: «вже не вперше намагається всілякими методами маніпулювати населенням», а також вказується про «фіктивність» «усіх тендерів», проведених управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Вимагаю від керівництва ТзОВ « К.П.Верес»:
1. Підтвердити чи спростувати чинність згаданого листа.
2. Надати докази порушень при проведенні тендерів, які згадані у листі, до правоохоронних органів та копії міській раді та мені особисто.
3. У разі відсутності доказів порушень законодавства (рішення суду чи інших компетентних органів) спростувати звинувачення та принести публічне вибачення перед Ковельською міською радою».

Відповідно до регламенту міської ради ТзОВ «К.П.Верес» впродовж двадцяти календарних днів має надати відповідь.

Коментарі
23 Березня 2018, 16:23
одним з порушень є те, що Верес був допущений до тендеру на виконання робіт, які не забезпечувались відповідною технікою, персоналом. Як Верес міг прибирати місто, якщо у нього немає двірників, транспорту для вивезення сміття. Вони що, збирались одним трактором все вивозити? Чому в матеріали про тендер не надалась штатно- посадова книга? Там 99% працівників отримують зарплату чорним налом. Я колись просив. щоб оприлюднили техталон на сміттєвоз. Він же їздить з фальшивими документами. А те що ця сумнівна фірма була допущена до тендеру- чиста привина голови тендерного комітету Товстиги. Чому не оприлюднили список членів тендерної комісії? Якби е корупційні дії Товстиги. то не було б зараз і того скандалу. Олег Олексійович, а чи не я вам казав звільнити Товстигу? Не пслухали, тепер вся провина буде на вас. Посадть він вас в тюрму. Потрмайте його ще довше на посаді.
23 Березня 2018, 16:48
&quot;Також фірма навіть вдавалась до того, що вимикала вуличне освітлення, аби зекономити фінансові ресурси, оскільки сума коштів у тендерах була ними ж самими занижена&quot;<br/>Шановний Кошарук Сергій Дмитрович не вже ви працюючи депутатом в міській раді не знаєте що за електроенергію вуличного освітлення платить міська рада, а не Верес, так причому ж тут сума занижених тендерів, ви ж самі наводите наклепи, і скільки вже можна воювати в листах, краще займіться роботою, що-одні, що-другі.
23 Березня 2018, 17:05
спочатку Товстига продав Вересу тендери на управителя будинками. Хапнув грошей, сподобалось. З&quot;їздив з шмонькою на курорт. Потів знищив тендерами Добробут. Залиишив без роботи 50 чоловік і без послуг місто. Хапнув грошей від Вересу- сподобалось. Тепер посягнув на святає святих- санітарну очистку міста. Хапнув грошей, незаконно допустив Верес до тендеру. Завдання було виграти тендер любою ціною. Решта грошей мала компенсуватись актами НЕВИКОНАНИХ РОБІТ. Але не вийшла афера. Ковельчани запідозрили аферу і розповіли про це на весь ковель. Ось тут у влади очко і заграло. А Вересу нічого нен залишалось робити, як відмовлятись. За такі гроші ніхто працювати не буде. А канал аферистам перекрили. ось і вся причина того ВЕРЕСку. А тепер - хабарнв грошв витрачені, тендер ЖЕКи людей поскорочували. Виконувати роботи нема кому та й з фінансуванням проблеми. ось і вся проблема. Товстига- йди в тюрму. Явка з повинною може трохи пом&quot;якшить покарання.
23 Березня 2018, 17:42
Шановні, дорогі! У місті брудно. І ваші численні документи , що свідчать одне проти одного - повинна вивчати прокуратура, а не рядові споживачі ваших послуг. Ми не наймалися читати усі ці документи. З цим - до спеціалістів, будь-ласка. Лишились ще такі? На-жаль - ні. Інакше питання б давно вирішилося б.
23 Березня 2018, 21:54
бАЛАК ПОВЕРНЕТЬСЯ З ВІДПУСТКМ...І СНІГУ ...ЯК небуло!!!!
24 Березня 2018, 12:29
Може дійсно сніг пропаде. памідориха біля водосховища взагалі сніг не прибирає. Неможливо пройти. Як перейдещ за дамбу, то попадаєш як на іншу планету. Все почищено до асфальту, посипано, де слизько. Коли ту Товстигину ПРО ТЕ ЖЕ виженуть з роботи.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром