Зелена: відбулись фінальні змагання чемпіонату району з волейболу

26 Березня 2018, 17:33
4770

Вчора, 25 березня 2018 року в спортивному залі закладу загальної середньої освіти села Зелена відбулись фінальні змагання чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд підприємств, установ, організацій, сіл та селищ району, селищних та сільських рад за програмою сільських спортивних ігор «Ковельщина спортивна 2018». 

Про це повідомляють у Ковельскій РДА.

Боротьбу за призові місця чемпіонату вели команди села Зелена, команда ФГ «Волошки» села Волошки, команда «Вілена-М» села Доротище та смт Люблинець. Слід відзначити, що всі зустрічі за чемпіонство між командами були досить напруженими та непередбачуваними. Волейболісти продемонстрували високу спортивну майстерність та самовіддачу. 

Спортсмени зустрілися для того, щоб довести, що кожна з команд, варта представляти свою громаду у фіналі, а також і для того, щоб популяризувати здоровий спосіб життя та такий вид спорту, як волейбол. 

За підсумками змагань ІV місце посіла команда села Зелена, ІІІ – команда смт Люблинець, ІІ – «Волошки», а перемогу виборола команда «Вілена-М» села Доротище.

На урочистому закритті чемпіонату завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ігор Ювченко вручив призерам та переможцям грамоти та кубки.

 





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024