У Ковелі водія зупинили через несправність, а знайшли наркотики

07 Серпня 2023, 16:44
У Ковелі водія зупинили через несправність, а знайшли наркотики 671
У Ковелі водія зупинили через несправність, а знайшли наркотики

У водія, якого зупинили у Ковелі через технічну несправність авто, виявили, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це інформують на сторінці патрульної поліції у Волинській області у фейсбук.

Це сталося у 5 серпня близько 7 години. Під час патрулювання на вулиці Володимирській інспектори помітили автомобіль BMW, в якого був пошкоджений номерний знак, задня фара та корпус. Інспектори зупинили авто, в салоні перебував водій та ще двоє осіб, один з яких раніше притягувався до відповідальності за наркозлочини.

Водій мав ознаки наркотичного сп’яніння, щоправда, проходити освідування у встановленому законом порядку він відмовився. А під час перевірки документів чоловік пред’явив інспекторам посвідчення водія, яке йому не належало.

Виходити з авто керманич відмовлявся. А коли поліцейські почали оглядати транспортний засіб, він схопив та поклав собі у рот згорток, перемотаний ізоляційною стрічкою, намагаючись його проковтнути. Поліцейським вдалося зупинити чоловіка. Також у дверцятах авто, поблизу водійського сидіння, інспектори виявили трубку для куріння наркотиків.

Оскільки зберігання наркотичних речовин передбачає кримінальну відповідальність, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Самі ж склали на керманича адмінматеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024