Суперліга міста з волейболу: «FLG» стали переможцями змагань

29 Березня 2018, 15:12
3825

Впродовж березня у Ковельському промислово-економічному коледжі та у спортивній школі імені Євгена Кондратовича проходили змагання з волейболу серед чоловічих команд Суперліги міста. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У чемпіонаті взяли участь шість команд: ВК «Ковель», «Локомотив», «Газовик», «Київстар - Волошки», «FLG» та «КЗ КДЮСШ». Ігри складалися з трьох обов’язкових партій. У квартет найсильніших потрапили: ВК «Ковель», «Локомотив», «Київстар - Волошки» та «FLG». 

У півфіналі зустрілися ВК «Ковель» та «Київстар - Волошки», «Локомотив» та «FLG». У першій зустрічі з рахунком 2 : 1 перемогли спортсмени волейбольного клубу «Ковель», а у другій - «Локомотив»  поступився 0 : 2 команді «FLG». 

У грі за бронзову нагороду «Локомотив» виграв у «Київстар - Волошки» з рахунком 3 : 0. 

У фіналі змагалися ВК «Ковель» та «FLG». У двох перших партіях перевага була на боці волейболістів «FLG», у двох наступних - ВК «Ковель». Проте, у п’ятій перемога дісталася колективу «FLG», який відзначився згуртованістю, витримкою й високою майстерністю. 

 



 

Чудову гру впродовж усього чемпіонату продемонстрували Андрій Домарецький та Олександр Шматюк («FLG»), Валерій Дручик і Олег Перов (ВК «Ковель»), Валерій Гарбар та Сергій Кравчук («Локомотив»), Ілля Дячук («Газовик»). 

Судді під керівництвом Володимира Полятичка відмінно виконали свої обов’язки, – зазначають у відділ молоді, фізичної культури та спорту. 

 



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром