Колодяжненська сільрада звернулася в ОДА щодо автобуса «Ковель – Перковичі»

20 Серпня 2023, 15:14
Колодяжненська сільрада звернулася в ОДА щодо автобуса «Ковель – Перковичі» 1707
Колодяжненська сільрада звернулася в ОДА щодо автобуса «Ковель – Перковичі»

Неодноразово у Колодяжненську сільську раду надходили звернення від місцевих жителів щодо проблем із курсуванням автобуса за маршрутом «Ковель – Перковичі». 

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Виконавчий комітет сільської ради надіслав лист в департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації, в якому просили повпливати на перевізника з метою налагодження транспортного сполучення за згаданим маршрутом.

«Сьогодні отримали відповідь, що з перевізником Буднік П.С., який здійснює перевезення пасажирів по маршруту «Ковель – Перковичі» проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо неухильного виконання вимог законодавства, що регламентує надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом та наголошено на дотриманні вимог договору про організацію перевезень пасажирів в частині виконання затвердженого розкладу та схеми руху автобусів», – зазначили у сільраді.

Також у департаменті інфраструктури облдержадміністрації  повідомили,  що відповідно до затвердженої схеми руху автобусів по маршруту «Ковель – Перковичі», заїзд у село Грушівка не передбачено.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024