На Ковельщині рідним В’ячеслава Каніщева і Ігоря Смаля вручили посмертні нагороди захисників

30 Серпня 2023, 12:54
На Ковельщині рідним В’ячеслава Каніщева і Ігоря Смаля вручили посмертні нагороди захисників 796
На Ковельщині рідним В’ячеслава Каніщева і Ігоря Смаля вручили посмертні нагороди захисників

У Колодяжненській громаді рідним полеглих на російсько-українській війні  Героїв вручили посмертні державні нагороди «За мужність». 

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність і самовіддане служіння Батьківщині, захист її суверенітету і територіальної цілісності нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня Каніщева В’ячеслава Михайловича (посмертно) із Любитова та Смаля Ігоря Васильовича (посмертно) зі Скулина. 28 серпня представники територіального центу комплектування та соціальної підтримки та місцевої влади вручили нагороди рідним полеглих захисників.

Ігор Смаль – серед тих, хто віддав за Україну найдорожче – своє життя, і поліг смертю хоробрих на Миколаївщині 13 квітня 2022 року. Військовий за час служби проявив себе як мужній та відважний воїн, тож за свій героїзм і був удостоєний нагороди, але, на жаль, посмертно.

Життя захисника В’ячеслава Каніщева обірвалося 1 вересня 2022 року внаслідок ворожого обстрілу на Харківщині: Герой до останнього подиху зберігав вірність військовій присязі та українському народові. Його посмертну нагороду передали дружині Тетяні Марківні.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024