Як зустріли 1 вересня у школах Колодяжненської громади

01 Вересня 2023, 16:39
Як зустріли 1 вересня у школах Колодяжненської громади 1175
Як зустріли 1 вересня у школах Колодяжненської громади

Свято 1 вересня відбулося у закладах освіти Колодяжненської громади.

Про це розповіли на сайті Колодяжненської громади.

На урочистих лінійках, перш за все, згадували тих, завдяки кому ми не втратили нашої свободи та незалежності – наших захисників. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять усіх Героїв, що поклали  на полі бою життя, з гордістю і вдячністю – воїнів, які нині тримають фронт. Відрадно, що окремі з них, перебуваючи вдома у відпустках, відвідали сьогодні святкові лінійки у рідних навчальних закладах, тож присутні подякували і низько вклонилися Героям-землякам.

У громаді додають, що цьогоріч діти регулярно матимуть можливість навчатися очно, адже навчання проходитиме у змішаній формі.

Привітати вчителів, школярів та їхніх батьків з початком нового навчального року у всі заклади освіти громади завітали керівники та працівники виконавчого комітету сільської ради. Зокрема, сільський голова Віталій Кашик та начальник управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук побували на урочистостях в Уховецькому та Скулинському ліцеях, адже тут до Свята першого вересня були приурочені важливі події для педагогів і вихованців цих закладів: передача шкільного автобуса для Уховецького ліцею та відкриття новозведеного найпростішого модульного укриття у Скулинському ліцеї.

Сільський голова привітав педагогів, учнів, батьків із початком нового навчального року і з приємними подіями у житті закладів. Особливі слова адресував першокласникам, адже вони лише ступають на дорогу знань, тож Віталій Леонтійович зичив, аби цей шлях був легким і вів до успіху.

Ну і як же без незмінних атрибутів свята: змістовних і щирих віншувань, звучання Державного Гімну України, урочистого підняття Державного прапора одинадцятикласниками, дзеленчання дзвіночка у руках першокласників, який сповістив про початок нового навчального року.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024