У Ковелі почався місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів

01 Квітня 2018, 13:53
4053

З 1 по 30 квітня триватиме місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє Ковельський відділ поліції ГУНП у Волинській області.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Просимо врахувати, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадку і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання більш детальної інформації можна звертатися в дозвільну систему Ковельського відділу поліції або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.Телефон дозвільної системи Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області: 69-6-61.

«Нагадуємо, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які, на жаль, почастішали і трапляються, як з дорослими громадянами, так і з неповнолітніми», – кажуть у поліції.

Коментарі
01 Квітня 2018, 17:28
а рогатки теж приймають.
01 Квітня 2018, 17:29
Ми с Лапой харашо припрятали наши стволи
01 Квітня 2018, 19:59
Макари нездавати...пригодяться
01 Квітня 2018, 21:04
То я маю даром віддати стрельбу, якій ще мій дід зробив обрізання і вполював нею не одного партизана? Скоро відкриється сезон на красну сволоч, чим тоді я буду зменшувати її поголів'я?
02 Квітня 2018, 00:54
БЕРІТЬ ПРИКЛАД, МОЯ МАМА ТАКОЖ ДОБРОВІЛЬНО ЗВЕРНУЛАСЬ ДО ПОЛІЦІЇ, АЛЕ ЗА ТОГО, ЩО ЗА ОСВІТОЮ МАЛЯР - ШТУКАТУР, НЕ ТАК НАПИСАЛА ПОЯСНЕННЯ І ЗДАЛА НЕ зброю, боєприпаси, вибухові матеріали, що зберігались дома незаконно, а мене, <br/>от і вийшло:<br/><br/>-&quot;ОСОБА_1 (Артюшенко О.) придбав бойові припаси ... які незаконно зберігав за адресою свого проживання. Без передбаченого законом дозволу здійснював носіння та переміщення безпосередньо при собі, бойових припасів.Здійснив збут. Крім того, повторно здійснював носіння та переміщення. Шляхом продажу повторно здійснив збут. За місцем свого проживання незаконно зберігав упродовж невстановленого досудовим розслідуванням періоду часу, сброю, бойовий припас, вибухову речовину (асортимент).<br/>Обвинувачений свою вину визнав повністю.<br/>На даний час розуміє, що вчинив протиправні дії, оскільки повинен був здати знайдену ним зброю та боєприпаси до поліції, однак, не зробив цього.&quot;<br/>-&quot;посвідчення ГО &quot;Волинські правозахисники&quot;, видане на ім'я ОСОБА_1 (Артюшенко О.) повернути обвинуваченому ОСОБА_1.
02 Квітня 2018, 01:02
Посмотрим кто кого
02 Квітня 2018, 12:46
Я знаю в одного тіпа є ППШ сидитьу кущах і цілиться на машини, а як відомо і палка раз в рік стиляє. Отшо я думаю хай заберуть в його той ствол а бо біда буде. Сидить він кожен день. Місце точно не скажу но останній раз бачив його на виїзді з ковеля як на луцк їхати з права біля жд моста. Сидить так і дивиться в очі і тикає тим пістольом аж страшно
02 Квітня 2018, 18:14
Навіщо забирати? Може, красну сволоч підстрелить...
02 Квітня 2018, 18:49
Та він ото седить на одному коліні у хформі солдата СССЕР .То я і думаю приїде поліція і вилучить зброю, чи ні.
02 Квітня 2018, 19:02
А... Ще повну видів пушка стоїть закинута там роботи на паро грн і вона шмальне !треба щоб поліція вилучила їх як наглядний приклад агресії. Краще поставити на пьєдистал іграшку ане зрою, діти дивляться і вних це породжує приховану агресію
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром