Ковельчан запрошують до театральної студії «10 ряд 10 місце»

06 Вересня 2023, 10:21
Ковельчан запрошують до театральної студії «10 ряд 10 місце» 896
Ковельчан запрошують до театральної студії «10 ряд 10 місце»

Народний аматорський експериментальний театр-студія «10 ряд 10 місце» відкриває сьомий театральний сезон і запрошує всіх небайдужих, натхненних, талановитих дітей та дорослих у свою велику творчу родину.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Сьогодні, мабуть, уже ні в кого не виникає сумнівів, що мистецтво – це теж зброя, одна з головних складових формування національної свідомості.

Ворог прагне знищити найперше пам’ять, спотворити історію, замінити цінності, насадити свою мову та культуру, стерти з лиця землі архітектурні пам’ятки, розбомбити театри, музеї, галереї, розстріляти поетів та режисерів. Це відбувається далеко не десять років, а триває вже цілі століття.

Втім, Україна знову і знову доводить сама собі та усьому світові, що її народ готовий завжди боротись за свободу та незалежність, і мов Фенікс відроджується з попелу.

Театр – це не розвага і не легковажне проведення часу. Актори сьогодні і на передовій, і в тилу служать нашій державі

«Тут, у Ковелі, ми допомагаємо нашим Героям, які на фронті – проводимо благодійні ярмарки, фестивалі та інші проєкти зі збору коштів для ЗСУ. Тут ми підтримуємо людей, які втратили домівки та знайшли прихисток у нашому місті, організовуючи арт-терапевтичні зустрічі та психоемоційні тренінги. Тут ми проводимо соціальні проєкти для дітей – розвиваючі та розважальні програми, майстер-класи, театралізації та тренажі. Тут ми працюємо як волонтери. І тут ми ставимо вистави, аби люди бачили, що ми маємо сучасне українське мистецтво – патріотичне, талановите, круте, аби цінували своє і несли у світ потужний заряд енергії, непереможності духу української нації», – йдеться у повідомленні.

«Приєднуйтесь до нас, відкривайте у собі нові таланти та можливості, бо театр – це не просто хобі чи захоплення, це – спосіб життя, його продовження!», – закликають у студії.

Набір у дорослий театр – з 18 років, у дитячу студію т – з 6 до 18 років (різні вікові групи).

Усіх чекають за адресою: вулиця Міцкевича, 10 (Народний дім «Просвіта»), інформація за телефоном: 0501946863 (художня керівниця та режисерка Альона Малюга-Мельникова).

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024