Голова Волинської ОДА нагородив Юлію Батенкову-Бауман

03 Квітня 2018, 16:00
Голова Волинської ОДА і Юлія Батенкова-Бауман 2758
Голова Волинської ОДА і Юлія Батенкова-Бауман

Сьогодні, 3 квітня, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко нагородив паралімпійку з Ковеля Юлію Батенкову-Бауман, яка захищала честь України на зимових Паралімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані, почесною грамотою та подарунком.

Про це повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Волинь на змаганнях представляли дві спортсменки – Юлія та Богдана Конашук, які змагалися у біатлоні та лижних гонках. В останній день Паралімпіади Батенкова-Бауман завоювала золоту медаль. Загалом у Юлії Батенкової-Бауман в скарничці вже 13 олімпійських медалей: 4 бронзових та 9 срібних, а Богдан Конашук брала участь у Паралімпіаді вперше.

Савченко вручив дівчатам почесні грамоти та подарунки, а також великі букети із квітами. Він сказав, що волиняни не просто їм вдячні, а надзвичайно пишаються землячками. Присутні зустріли парлімпійок гучними оплесками.

Батенкова-Бауман продемонструвала нагороду, яку вручив їй Президент та подякувала за те, що їх так тепло зустрічають на Волині.

«Я до кінця вірила, просила Бога, і все сталося саме у 7 день – я отримала нагороду, яка мене окрила», – сказала спортсменка. І розповіла, що готуватиметься до наступної Паралімпіади у Пекіні, аби показати ще кращий результат.

 




Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром