«Я не могла не заспівати пісню свого талановитого чоловіка», — SANYA про участь у шоу «Голос»

24 Вересня 2023, 12:33
SANYA 1642
SANYA

Дружина відомого артиста DOVI з Ковеля, cпівачка Олександра Вдовиченко під псевдонімом SANYA змагатиметься за перемогу у вокальному шоу «Голос країни-13» на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, у третьому епізоді сліпих прослуховувань вона розвернула крісла двох суддів і пройшла далі.

У коментарі виданню Район.Ковель SANYA розповіла про рішення взяти участь у співочому шоу, залаштунки зйомок і чому вона обрала саме Артема Пивоварова своїм тренером.

 

SANYA
SANYA

«Дуже часто я чула фразу «ти так гарно співаєш, тобі потрібно на Голос Країни», але я завжди вагалась і сумнівалась у своїх силах. Після початку повномасштабного вторгнення, дуже багато переосмислила у своєму житті і вирішила що відкладати на потім життя досить, саме тому я прийняла цей виклик для себе «якщо не зараз, то завтра може і не бути». Це дійсно виклик для мене і максимальний вихід із зони комфорту, але я думаю що впоралась з цим! На кастингу я виконувала багато українських пісень сучасних артистів, і звісно ж я не могла не заспівати пісню свого талановитого чоловіка, так як щиро вважаю цю пісню хітом!», – каже Олександра.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANYA | Саша Вдовиченко (@sanya.official.ua)

 

Артистка розповідає, що зйомки відбувалися у Варшаві і це перший Европейський сезон, тому в учасників є можливість бути почутими не тільки в Україні, але й в Європі. На своїй сторінці в Інстаграмі дівчина поділилася відео поїздки до Варшави.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANYA | Саша Вдовиченко (@sanya.official.ua)

 

Олександра закликає інших артистів не сумніватися у тому, що у шоу «Голос» все відбувається чесно і не втрачати свій шанс.

«Після виходу мого епізоду можу 100% гарантувати що все чесно! Мені соромно зізнатися, але колись я думала що це телебачення і там все не чесно, що вже є сценарій хто кого обирає, що учасників можуть висвітлити в негарному світлі, але це не так. Тепер я на власному досвіді можу запевнити тих, хто досі вагається і сумнівається в чесності і щирості цього проекту, не упустіть свій шанс спробувати свої сили і заявити голосніше про себе!», – каже SANYA.

«Команда Голосу – це любов, кожен з добротою відноситься до тебе, і якщо тобі щось не подобається вони вирішують всі твої побажання аби тобі було максимально комфортно», – додає дівчина.

На проєкті Олександра вже познайомилася з людьми, з якими планує продовжити спілкування і поза шоу.

«Чесно кажучи мені здіється можна було паралельно зняти ще одне шоу про залаштунки, бо те що відбувалось в готелі де жили всі учасники, це щось неймовірне. Ідучи по коридору з кожної кімнати лунав спів, всі учасники були дружніми і я дуже щаслива, що взяла участь саме цього року, бо на проєкті я здобула не тільки досвід, але й друзів, з якими продовжу спілкування поза проєктом», – зазначає вона.

 

SANYA
SANYA

SANYA у шоу «Голос» обрала тренера Артема Пивоварова, оскільки вони «на одній хвилі».

«В дитинстві я була пацанкою і мені було комфортніше спілкуватися з хлопцями, ми були ніби на одній хвилі, я полюбляла футбол, баскетбол, слухала рок і завжди була в компанії хлопців. Тому здається вибір очевидний – Артем Пивоваров у минулому рокер, його енергія просто неймовірна і тому я одразу відчула що цей тандем буде успішним. І ні разу не пошкодувала що зробила такий вибір. Дякую тренеру що повірив в мене», – поділилася Олександра.

 

Наступного разу дівчину можна буде побачити в шоу «Голос» під час другого етапу – батлів, які вже також записали.

«За правилами шоу, спойлерить не можу, але другий етап здивує кожного. Що можу сказати, хоч це і батли, але тут немає конкуренції, є дружба і взаємопідтримка», – заінтригувала SANYA у коментарі для Район.Ковель.

 

 

Варто додати, що 22 вересня SANYA випустила свій перший відеокліп на пісню «Спустошені».

«Історія буває складною, і музика завжди була відображенням людських переживань та почуттів. Саме тому, ця пісня була написана на початку повномаштабного вторгнення, коли Україна переживала найтяжчі часи, а всі люди були обʼєднані одним спільним почуттям – спустошення! Пісня «Спустошені» – це крик душі, що лунає в усіх нас. Та, не дивлячись на всю важкість, яка переповнює цю композицію, вона також відзеркалює надію і силу духу, яка вже допомогла стати нам сильнішими», – йдеться в описі до дебютної роботи.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024