У Ковелі суд повернув поліції справу щодо наркотиків

05 Квітня 2018, 11:00
3493

19 березня 2018 року інспектором відділу поліції було складено протокол відносно головного спеціаліста Ковельського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги за ч. 1 ст. 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення та скеровано до суду для прийняття рішення в порядку чинного законодавства.

Згідно санкції вищевказаної статті, незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах – тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Вивчивши матеріали справи, суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська встановила, що складений інспектором поліції протокол не відповідає вимогам Кодексу. Так, у протоколі відсутні дані щодо місця зберігання наркотичного засобу, який є речовим доказом у справі про адміністративне правопорушення. Крім того, усі копії документів належним чином не завірені, що позбавляє суд можливості оцінити їх як належні та допустимі докази.

Суддя постановила повернути адміністративну справу Ковельському ВП ГУНП у Волинській області для доопрацювання та належного оформлення, у відповідності до чинного законодавства.

Коментарі
05 Квітня 2018, 15:20
Давно пора скласти на одну із самих справедливих суддів Ковельщини тільки не протокол а обвинувальний акт.
05 Квітня 2018, 17:16
Бачу повернуто із формальних підстав. Ну дуже видно просилась посадова особа центру правової допомоги. Але керівники центру вже мали б поперти такого работника з роботи не чекаючи рішення суду! Хоча би і "за власним бажанням". Чи "нові молоді кадри" допускають вживання наркоти??! Зараз я розумію зміст присказки: "І що вони там курять?!".....
05 Квітня 2018, 17:44
Повернула обвинувальний акт на доопрацювання - не значить закрила справу. Солідарні менти, ой - понти з посадоввими особами центру правової допомоги, то й слепали справу як небуть, а номер не пройшов, суддя додивилась і змусила подати обвинувальний акт такий як треба. Може то Ковальчук курить план? Офігеть, адвокати курять коноплю!!
06 Квітня 2018, 05:02
я вибачаюсь юний коментаторе та читай уважно статтю і не показуй свою тупизну, який обвинувальний акт???? там адміністративний протокол . . ..в нас народ привик відкривати свій писок хоча тями немає зовсім, я звісно вибачаюсь за грубість просто для чого писати дурниці, якщо зовсім нічого не розумієш
06 Квітня 2018, 12:50
Включи свої курячі мозги! Обвинувальний акт за систематичне відмазування!
10 Квітня 2018, 09:40
Мы с Васей любим курнуть и на красную машину вышивать по городу
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром