У Ковелі під час урочистостей вручили подяки військовослужбовцям

01 Жовтня 2023, 13:44
У Ковелі під час урочистостей вручили подяки військовослужбовцям 1075
У Ковелі під час урочистостей вручили подяки військовослужбовцям

У Ковелі у Народному домі «Просвіта» відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за рідну землю.

До мешканців громади звернувся міський голова Ігор Чайка. Він зауважив, що 1 жовтня об’єднало людей багатьох поколінь, усіх тих, хто у вирішальні історичні моменти боронив Україну.

«День захисників та захисниць України — це свято про нашу опору. Про тих людей, які день і вночі там, на фронті, боронять наше з вами право жити у незалежній країні і бути Українцем. Бути вільними, мати демократичну державу, самостійно вирішувати, де і як нам жити – ми сьогодні відстоюємо рішучістю, мужністю, кров’ю найкращих дочок та синів України», – наголосив він.

Ігор Чайка привітав усіх зі святом та відзначив подяками військовослужбовців військових частин, які дислокуються у нашому місті, Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представників Добровольчого формування територіальної громади.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю аматорських колективів міста та окремих виконавців. Режисерка – Наталія Гончар. Свій талант продемонстрували: клуб спортивного танцю «Модерн», ансамблі народного танцю «Барвінок» та «Дзвіночок», вихованці Ірини Новожилової, гурти «Барви», «Колорит», дуети Андрія Мигулі та Петра Журавля, Ірини Підгірської та Романа Міщанчука, тріо у складі Наталії Гончар, Світлани Труш, Вікторії Тітчук, муніципальний духовий оркестр.

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024