Черняховського-Відродження: розповіли, коли ремонтуватимуть дорогу

12 Квітня 2018, 09:00
Дорога потребує ремонту 5629
Дорога потребує ремонту

Тема ремонту дороги на вулицях Черняховського-Відродження неодноразово порушувалася під час сесій міської ради, засідань постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, у ЗМІ.

10 квітня біля зупинки «Патріоти Волині» відбулась зустріч місцевих жителів з представниками міської влади, – ідеться на сайті Ковельської міської ради.

У ній взяли участь заступник міського голови Андрій Товстига, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства  Андрій Стернічук, депутати міської ради Ігор Пініс, Галина Стасюк, Андрій Неридько та Володимир Косцьов’ят.

Андрій Товстига наголосив, що  якість доріг у  Ковелі – проблема не тільки мешканців вулиці Черняховського і прилеглих до неї. Миттєво її вирішити неможливо, адже бракує на все коштів. Але робота у цьому напрямку постійно ведеться. Так, на квітневу сесію міської ради виноситься питання щодо виділення коштів на капітальний ремонт перехрестя  вулиць Черняховського-Відродження. Зокрема, буде зроблено водовідведення і асфальтування.

Андрій Володимирович пообіцяв, що через два тижні розпочнеться робота з укріплення узбіч. А протягом місяця будуть встановлені два автобусних павільйони. У найближчі дні проводитиметься грейдерування з підсипкою щебеневою сумішшю дороги на одному з відрізків вулиці Відродження.

Щодо інших вулиць цього мікрорайону заступник міського голови запропонував  активістам визначитися, де першочергово потрібно ліквідувати недоліки і ямковість.

Коментарі
12 Квітня 2018, 12:44
А чому там повинні ремонтувати дорогу? Хай перевірять скільки податків сплатило кожне подвір"я та на ті кошти зроблять ремонт. Навряд чи це їм вдасться. Наші громадяни вимагають а от самі нічого не платять.
12 Квітня 2018, 22:53
Тетяна,я вибачаюсь,але ви тупа курка,яка пише аби писати!
13 Квітня 2018, 12:41
Я не тупа курка. Я сплачую податки а от ті мешканці, котрі живуть в наших нових районах міста навряд (можливо якийсь невеликий процент). Тоді чому вони вимагають кошти на дорогу з бюджету?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39