«Верес» не виконав зобов'язання з прибирання кладовищ, – ковельська мерія

17 Квітня 2018, 10:28
2648

Як раніше повідомлялось, міська влада розірвала договори на виконання комунальних послуг з ТзОВ «К.П.Верес». Зокрема, з 13 квітня – з утримання місць загального користування (кладовища, парки, набережна). 

До цього ж часу підприємство мало б  підтримувати порядок на усіх об’єктах.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

«Зрозуміло, що до Великодня, Провідної неділі найбільше роботи було на міських кладовищах. Неодноразово були звернення до ТзОВ «К.П.Верес», аби вони доклали максимум зусиль, щоб там прибрати та повивозити усе зайве», – йдеться на сайті.

Як зазначає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, підприємство взятих на себе зобов’язань не виконало. Їх бездіяльність зумовила накопичення сміття на кладовищах міста. Натомість, аби зняти з себе відповідальність, вони розвісили оголошення про припинення дії договорів.

У міськраді зауважують, що 11 квітня «Вересу» було надіслано акт-претензію щодо неякісного надання послуг з утримання місць загального користування у Ковелі.

Де, зокрема, зазначено: «За результатами комісійних обстежень, проведених 6,7 та 10 квітня за участі представників замовника та балансоутримувача – Ковельського КП “Добробут”, встановлено факт відсутності  належного прибирання ТзОВ “К.П.Верес” та значне накопичення сміття на території міських кладовищ - на вулицях Незалежності, 40 років Перемоги, Варшавській, що також підтверджується фотоматеріалами.

Це свідчить про невиконання ТзОВ “К.П.Верес” завдань з прибирання та вивезення сміття з території міських кладовищ згідно положень тендерної документації та умов укладеного договору про надання послуг з утримання місць загального користування від 26.01.2018р. №8.

Вимагаю протягом 3 (трьох) днів з моменту отримання акта-претензії усунути виявлені недоліки, а саме: здійснити прибирання та забезпечити вивезення усього накопиченого сміття з територій міських кладовищ та  прилеглих до них».

ТзОВ «К.П.Верес» не відреагувало на акт-претензію. У п’ятницю, 13 квітня, а далі - суботу і неділю комунальникам довелось працювати на усіх згаданих об’єктах в посиленому режимі. 

«Звичайно, що в такі стислі терміни з усім об’ємом роботи справитись було нереально. Міська влада вживатиме заходів, щоб у найближчий час виправити ситуацію», – зазначається на сайті міськради. 

 



 

Коментарі
17 Квітня 2018, 14:58
Скільки живу, а такого бардаку на цвинтарі по вул. Варшавській у провідну неділю не бачив. Купи сміття невивезеного всюди. Дожились.
17 Квітня 2018, 17:42
подякуйте Товстизі, що він, завдяки фальшивим тендерам привів Верес на ринок комунальних послуг. Верес йшов косити бабло, а як виявилось комунальні послуги це кропітка, самовіддана, щоденна тяжка праця. І ця сфера виявилась вересу не по зубам. Дарма тільки гроші на хабарі спалили. Халява не пройшла, завдяки ковельчанам, які вирахували проплату НЕВИКОНАНИХ робіт, забили в набат і припинили цей безлад в комунальному відділі міської ради. ось верес і побіг.
17 Квітня 2018, 18:35
а те що Верес не оштрафований за невиконання тендерних зобов"язань, зайвий раз підтверджує корупційність осіб, які відповідають за даний сектор роботи.
17 Квітня 2018, 21:21
Тому Вересу самому вже давно пора на кладовище
17 Квітня 2018, 22:28
надрукуйте зписок тендерного комітету в м. Ковель. Чи то є державнв таємниця?
18 Квітня 2018, 02:51
І не тільки кладовища,а і вулиці не прибрані.За маг.Салют по Незалежності сміття вчасно не вивозиться,собаки розтягують по дворам,вітер розносить.
18 Квітня 2018, 10:20
незрозуміло одне- чому Товстига ще не за гратами
18 Квітня 2018, 11:21
Дятли!Знову вам кажу,бо навіть я зрозумів,що тендер виграв КП "Верес" через прозоро!!!!!!!!!!!!! Притензії до нього і Пеніса , Стасючки та їм подібних що кричали що усе робити через Прозоро.
18 Квітня 2018, 11:29
Я розум1ю що вс1 падлюки т1льки те й роблять що в1дмивають грош1 як1 ми сплачуемо в бюджет Але ми сам1 трошки не прав1 Нав1що купувати це ярке см1ття на кладовище ? Чому на узб1чч1 дороги лежить см1ття з квартир? Чому з ларька що на зупинц1 б1ля автовокзалу ввечер1 виносять см1ття та ставлять б1ля маленького см1тника?Яке розносять собаки Чому якась падлюка з в1кна по вул Сагайдачного 15 викидае нам п1д ноги?чому ? чому? чому?
18 Квітня 2018, 19:42
Ти дебілу так і не зрозумів, що раз Верес виграв тендер, то нехай на тих умовах і виконує свої зобов"язання. І мені по барабану, прозоро він виграв чи мутно. Зобов"язався зрізати дерево за 28 копійок, то й нехай зрізає і утилізує відходи від нього. Зобов"язався за 1 гривню косити травники у парках, то нехай і косить. І ПРОЗОРО тут ні до чого
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром