У Ковелі розподілили земельні ділянки для бійців АТО

17 Квітня 2018, 11:35
3185

Минулої п’ятниці, 13 квітня, у Ковелі під головуванням депутата міської ради Анатолія Кислюка відбулось засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Комісія розглянула заяви громадян щодо внесення змін до єдиного реєстру з надання земельних ділянок. 

Присутні обговорили звернення Михальчука В.А. стосовно надання земельного наділу для житлового будівництва на вулиці Данила Галицького.

Свої думки з цього приводу висловив начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов. Він пояснив, що ковельчанин, який претендує на цю ділянку, уже використав право безоплатної приватизації землі для житлового будівництва. Згідно з законодавством ним може скористатися один із членів його сім’ї. 

У Ковелі, аби розподіл наділів був максимально відкритим, запроваджено процедуру жеребкування. 

Тож нещодавно до виконавчого комітету запросили колишніх військовослужбовців, у яких є пільги на першочергове отримання землі для житлового будівництва, та тих, які мають дозволи на її відведення в районі вулиць Сурікова-Зарічна. Загалом свій «щасливий квиток» витягли 20 осіб.

Таким чином були розприділені ділянки між учасниками АТО в районі вулиць Луцької та Паркової. Тоді вибирали місце для своєї майбутньої оселі 46 чоловік. 

 


Коментарі
17 Квітня 2018, 21:02
Хто витягне - тому земля, хто ні - тому дулю. Цікаво, а родичі чиновників при отриманні найкращих земельних ділянок теж тягли жеребок?<br/>Пора провести жеребкування серед логвінових та інших товстиг. Хто витягне, того відправити в АТО.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024