Водоканал попереджає ковельчан про початок робіт з ремонту мереж

17 Квітня 2018, 13:00
3391

З закінченням зими та настанням теплої пори року постає необхідність проведення запланованих робіт з обслуговування мереж та робіт, пов’язаних з ремонтом ділянок, що виходили з ладу в період осінньо-зимової експлуатації.

Про це повідомляється на сайті «Ковельводоканалу».

Такі ремонти потребують розкопки водопроводу або каналізації, повної або часткової заміни труб.

У водоканалі зазначають, що в силу певних обставин окремі трубопроводи прокладено в стислих умовах, а в деяких випадках по земельних ділянках окремих громадян з їх згоди. Такі земельні ділянки мають обмеження в користуванні. З їх власниками укладені договори сервітуту.

Майже усі власники цих земельних ділянок відповідально ставляться до обумовлених договорами обмежень, однак є окремі випадки в районі вулиць Володимира Кияна та Драгоманова де виникали непорозуміння з даного приводу.

В охоронних зонах будувались господарські споруди, створювались перешкоди працівникам «Ковельводоканал» у доступі до мереж для проведення робіт, що в свою чергу призвело до затримок з ремонтом та відключення цих мереж.

Обмеження, встановлені договорами сервітуту не припиняють своєї дії в зв’язку із зміною власника. Охоронні зони, відведені відповідно до договорів сервітуту, призначені для збереження трубопроводів, а також для проведення робіт із застосуванням землерийної техніки без завдання шкоди для будівель і споруд, котрі знаходяться поза межею виділеної для сервітуту землі. 

Зокрема, у службі нагадують, що Державними будівельними нормами встановлено відстань від фундаментів будівель та споруд до водопроводу та напірної каналізації – 5 метрів, до самопливної каналізації -  3 метри. Окрім того, в охоронних зонах забороняється складувати будівельні матеріали, конструкції та бетонувати поверхню.

Припинення дії договору сервітуту відбувається в випадку винесення трубопроводу за межі земельної ділянки, та припинення експлуатації трубопроводу.

Наразі працівниками УВКГ «Ковельводоканал» проводяться обстеження з метою виявлення порушень договорів сервітуту.

Коментарі
17 Квітня 2018, 20:50
Як добре колись було... Після того, як "вождь світового пролетаріату" отримав від своєї коханої Інеси сифіліс в подарунок, він у пориві безсилля і злоби заборонив секс у всьому "союзі". Люди стали розмножуватись вегетативним способом, як овочі - почкуватись. Припинилась західна темна вульгарщина, нові радянські люди стали дружньо думати про світле майбутнє. А зараз... вчителька в школі вчить дітей "безпечному сексу". Приходить після уроку малий додому і вчить батька ....... .
17 Квітня 2018, 20:52
Знову тему переплутав... Тьху!..
17 Квітня 2018, 21:03
керівник Ковельводоканалу, він же "нічний мер Ковеля", теж за безпечний секс
17 Квітня 2018, 22:09
У Рибачка нема ким це все робити то не переживайте
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024