Фермеру з Ковельщини анулювали спецдозвіл на користування надрами

18 Квітня 2018, 10:02
3468

На Волині чотирьом суб’єктам господарювання анульовано спеціальні дозволи на користування надрами.

Про це видання «ВолиньUA» поінформували у Волинській обласній раді.

Держгеонадра у результаті перевірок анулювали спеціальні дозволи: ТОВ «Волиньтепло» – на розробку дослідно-промислової розробки торфу ділянки «Сир’є» у Камінь-Каширському районі; ТОВ «Будівельник» – на видобування піску Згорянського родовища у Любомльському районі; Луцькому цегельному заводу №1 – на видобування сугликів Новокоршівського родовища; фермерському господарству «Ставеччина» – на розробку торфу ділянки родовища «Шкуратівське» у Ковельському районі.

До речі, минулого року наше видання Район.Ковель повідомляло, що «Суд арештував майно двох нелегальних на Ковельщині автозаправок» в рамках кримінального провадження, відкритого прокуратурою за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 239 КК України. Одна з нелегальних АЗС знаходилася біля автодороги Ковель – Київ на території Поворської сільської ради і використовувалась на правах оренди саме фермерським господарством «Ставеччина». Тут під час обшуку правоохоронці виявили дизельне паливо в об’ємі близько 300 літрів, заправну колонку з розливним пістолетом з маркуванням АЗТ «Славутич».

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, ФГ «Ставеччина» знаходиться на хуторі з однойменною назвою, біля села Шкурат, що на Ковельщині. Засновником та власником значиться Мирослава Чабан, керівником з 10 лютого 2015 року є її чоловік Степан Чабан (на фото), депутат Ковельської районної ради V скликання.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024