Де зараз у Ковелі ремонтують дороги

19 Квітня 2018, 10:44
6428

Враховуючи сприятливі погодні умови, у Ковелі активно ведуться планові роботи з ремонту дорожнього покриття. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У приватному секторі, де раніше було лише ґрунтове покриття, здійснено роботи з виправлення профілю грейдером з підсипкою гравійно-щебеневої суміші та ущільнення дорожнім катком. Зокрема це було зроблено на вулицях: Чигиринської, Братуня, Костомарова, Воїнів-інтернаціоналістів, Патріарха Мстислава, Батуринської, Богдана Хмельницького, Шишкіна, Північної, Крилова, частково Івана Миколайчука.

 


 

Триває підготовка до поточного ремонту в районі вулиці Черняховського.

Для ремонту асфальтованих шляхів з інтенсивним рухом автотранспорту, то тут комунальники вирішили використати спеціальну новітню машину для ямкового ремонту струменевим методом.

Як зазначає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, він є економічно вигідним та продуктивним. Його використовують для асфальтобетонного покриття, в тому числі і для ліквідації вибоїн, незначних просідань, проломів та тріщин. Завдяки тому, що при виконанні ремонту достатньо задіяти таку одиницю техніки, то є можливість оперативно виконати великий об’єм робіт.

 


 

 

Окрім цього, завдяки електронному контролю за дозуванням компонентів вплив людського фактору суттєво знижено. А використання сучасних матеріалів дозволяє отримувати стабільно високу якість відремонтованої ділянки покриття.

Сьогодні спеціальна техніка працює на вулицях: Володимирській, Грушевського, Сагайдачного, Міцкевича, Івасюка, Шевченка, Незалежності.

Цьогоріч на поточний ремонт дорожнього покриття буде спрямовано дев’ять мільйонів гривень з міського бюджету. 

 






Коментарі
19 Квітня 2018, 15:06
яка ж це новітня техніка?!!! Їй вже 300 років. найшли прогресивний метод. Тепер тільки відсів буде ціле літо валятись по дорозі і бити лобові вікна автомобілям. Як то ще не перед днем міста заср...ли дорогу а зараз. Аж дивно. Кому потрібна така посипка без бітуму? Що ви імітуєте роботу? після першого проїзду машини відсів здуло а ямка залишилась. зате бітум піде куди потрібно.
19 Квітня 2018, 15:27
Коли на фестивальній брехуни будуть ладити а то домівки валяться
19 Квітня 2018, 15:30
Мери-шмери коли грейдера на Ковель 2 пустете а то на велосипеді не можу виїхати не кажучи про авто??? Сдидно має бути вам так же ж ліньовки вели ??? Дорогу робите??? Ау
19 Квітня 2018, 15:34
Ми вже виїжджаємо на Ковель треба сюжет . Кажуть на Ковель -2 треба їхати але там дороги нема може дрона взяти так сталися викачати всю воду з городівму людей .викачали???
19 Квітня 2018, 15:38
Ковель коли рада буде ато будуть пики чистити тим правитєлям '.дорогу роби неуч .каналізації людям роби щоб не плавали на веслах
19 Квітня 2018, 15:41
Обїздну роби щоб софіки по фестивальній не їздили вже ж погода є свят нема роби падло щось
19 Квітня 2018, 18:38
Нимішалоб ще й Ватутіна зробити.
19 Квітня 2018, 19:50
свіжий анекдот- використання сучасних матеріалів дозволяє отримувати стабільно високу якість відремонтованої ділянки покриття. та вони навіть не знають що таке сучасний матеріал. Ніколи не бачили і не використовували. Хіба що були на заробітках в Європі.
19 Квітня 2018, 19:58
кілометр дороги засипали високоякісним щебенем розрівняли сучасним грейдером втрамбували новітнім чудокатком. Використали сучасні матеріали . отримали стабільно високу якість відремонтованої ділянки покриття.ТЕХНОЛОГІЯ.
20 Квітня 2018, 02:41
І хто цю куйню пише? Де ремонтують дороги? В місті взагалі доріг нема ніде, Липинського, Винниченка, Стуса, Тимошенка, Фестивальна, і багато інших, яма на ямі, і то по коліна, два переїзда по Бреській, вопшє опа, і ці балаболи ше пишуть шо вони шось ремонтують, на кого це розраховано? Брехуни, нечисть, нензи. Фу фу фу!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024