На смітник біля «Ковельсільмашу» хтось викинув документи з виконавчої служби та гель для сексу

19 Квітня 2018, 15:00
9109

Про стихійні сміттєзвалища, які знаходяться у Ковелі неподалік закинутої «Смуги здоров’я» на вулиці Варшавській, повідомили мешканці мікрорайону «Сільмаш», наголосивши, що територія забруднена в тому числі й токсичними відходами.

Обстежити округу виїхали інженер охорони і захисту лісу Василь Козак, юрист Ярослав Ярмолюк та депутат Ковельської міської ради, член постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста Володимир Косцьов’ят

Дійсно, на території Зеленського лісництва державного підприємства «Ковельське лісове господарство», поруч з колишнім рекреаційний пунктом, виявлено десь пів кубометра різного сміття, а в розірваному мішку з харчовими відходами був поштовий конверт на ім’я Литвин Людмили Олександрівни, яка мешкає у Ковелі на вулиці Володимирській, 91-А/51, із процесуальними документами міськрайонного відділу державної виконавчої служби.

Поруч знаходяться ще чотири звалища відходів: тут і пакети з цукерками та кондитерськими виробами, і картопляне лушпиння, і багато косметичних упаковок, і навіть гель для сексу.

На узбіччі дороги на вулиці Варшавській, напроти шиномонтажу, є звалище використаних люмінесцентних ламп, які хтось намагався спалити. Така кількість викинутих ламп наводить на думку, що вони потрапили сюди з якогось великого підприємства. Люмінесцентні відходи, що мають ртуть, відносяться до 1 категорії токсичності і загрожують довкіллю. Що не кажіть, а екологічна служба у місті валяє дурня.

 

2



1




 

 

Коментарі
19 Квітня 2018, 18:06
СРАЧ
19 Квітня 2018, 18:21
у нас екологічна служба може тільки дати припис ЖЕКАм, щоб прибрали сміття. А ось зловити кого, оштрафувати - це дудки. Нафіга потрібен кабінетний еколог? То ще Романовський був такий хитромудрий - візьме з собою мєнта ( щоб морду не набили) і ходить по базару рибу нюхає. набере повний оберемок тараньки і в півбар. на тому його екологічний рейд і закінчувався. тільки й бухали з Алою на пару.
19 Квітня 2018, 18:33
ЯРМОЛЮК -ЦЕ ТОЙ ЮРИСТ ІЗ ЖЕКА .ЩО ЖИВЕ ПО ВІДРОДЖЕННЯ 12 ЇЗДИТЬ НА МАЛЕНЬКІЙ СРІБЛЯСТІЙ МАШИНЦІ -ВІН МІГ І ПІДКИНУТИ ТУДИ ЦІ ДОДУМЕНТИ -МАШИНУ СТАВИТЬ БІЛЯ ПІДЇЗДУ
19 Квітня 2018, 18:34
А
19 Квітня 2018, 18:56
Це не люди це скоти...<br/>Не так давно усе прибралося....<br/>На кого та бумага виписана за шкуру і нехай іде прибирає....<br/>Ані штраф....пару тисяч гривень. ...
19 Квітня 2018, 20:44
Всім пуголовкам, які викинули сміття, одного чудового ранку прокинутися по вуха у вашому ж лайні. Не люди ви, а щурі з сміттєвого звалища. В нормальній країні в позаробочий час з мішком на шиї і під нагайкою ходили б і збирали б своє лайно, скоти такі.....
19 Квітня 2018, 21:34
Любителі ритися у смітті))<br/>Гель для сексу собі взяли ( так зосередили на ньому увагу)
20 Квітня 2018, 00:33
То Косцьовят свій гель невикористаний викинув. Метод Козака відомий всім - тільки когось недолюлює - документи підкидає. Тільки от шо він там робив, територія не &quot;Тура&quot;. Старий, а ніяк не розумнішає.
20 Квітня 2018, 00:58
Тим би гелем Косуювяту бошку намастити. Замість сміття шукати, подивився б як ЖЕКовська контора собі по три оклади щомісячно гребе, а двірники скорочені чи у відпустці за свій разуеок
20 Квітня 2018, 02:21
Одні скоти викадають сміття там де їм заманеться і забрунюються навколишне середовище, а другі скоти захищають це, дають коментарі і упрікають, критикують тих, хто з негативними явищами хоч якусь ведуть боротьбу в м.Ковелі. Складається враження, що в них в голові одна ізвілина і вони не можуть усвідомити, що в мішку із сміттям виявився поштовий конверт відправлений виконавчою службою конкретній особі на її звернення по виконанню рішення суду. Так як, цей поштовий конверт та ще з документами міг реально помістити інша особа в мішок із сміттям ? Але в м. Ковелі немає служб, які б займалися проблемою забруднення навколишнього середовища і притягали виних осіб до відповідальності. І цей випадок висвітлений в інтернеті залишиться без правового реагування. І Литвин Людмила Сергіївна, що проживає в кооперативному будинку по вул.Володимирській, 91-А в кв. 51, як викидала сміття та свої косметичні засоби в лісосмуги за Ковельсільмашемем так і буде вивозити, викідати разом ще й з сусідами. Там в них непевно і договору немає з РЖКП № 2 на вивіз сміття з цього кооперативного будинку ?
20 Квітня 2018, 02:33
Йолопе, завтра твого якогось листа запхають в сміття і підкинуть. Теж ти вивіз? А судячи по тому, який ти активний ентузіаст, сусіди тебе люблять...
20 Квітня 2018, 03:27
Та моя сусідка по під'їзду завжди вантажить якісь мішки в багажник машини.
20 Квітня 2018, 03:39
Ну реально , лист тої тьоли ! Хай би той мусор привезли їй під двері і викинули! Можна на голову !!! Хай свій срач збирає!!! З такими свинями тільки так ! І ще фото ! Щоб весь Ковель побачив &quot;ЗВЄЗДУ&quot;!
20 Квітня 2018, 10:11
Соромно за наших людей. Наша вічна надія на чудо, що хтось прийде і зробить нам рай, ми станемо заможно жити. ОЛЕСЬ БУЗИНА правильно сказав: &quot;Плачь, Украина, плачь! Ты сама себе предатель и палач! Ты своею собственной рукой, Задавила разум и покой! Убиваешь лучших сыновей! Ратуя на олигархов та &quot;злобных москалей&quot;! И кусая, как змея себя за хвост, Создала в своих пределах ХОЛОКОСТ! С кем же ты останешься потом, Все разрушив, за каким бортом? Может восстановишь ты свой дом, Только не поднять погибших в нем&quot;.
21 Квітня 2018, 10:43
На жаль так<br/>Ми деградуюча нация
23 Квітня 2018, 01:21
про банку з гелем надзвичайно важлива новина, такі новини кардинально впливають на життя міста. я нерозумію журналістів б***ь про що ви пишите. Напишіть ще хто всрався це дуже важливо! читаючі такі новини складається враження що їх пишуть дебіли. А все що крім цьго там несміття чи як? це ж треба так наголосити на цій банці. Таке враження що нло впало на сільмаші.
23 Квітня 2018, 03:31
Адеквату у відповідь складається враження, що він саме і є той дебіл. Оскільки не розуміє питання про що іде мова в поширеному журналістами сюжеті. За сміття, яке викидають ковельчани там де їм здумається, тим самим забруднюють навколишне природне середовище. А в даному випадку звалище сміття зробили свиня в лісосмузі в десяти метрів від міжнародної дороги Київ - Варшава
16 Червня 2018, 01:18
За людину ,якій адресований лист можемо сказати тільки враження з хорошої сторони,порядна ,акуратистка і т.п ,а от квартира не правильний номер,тому треба розібратися ,шановні,з тими .хто проживає у квартирі №51,і хто писав цей лист,нехай правильно пишуть адресу!!! Особа ,кому адресований лист,ніколи не викине адміністративний документ до сміття! Тому шановні &quot;Мешканець із Сільмашу&quot; і &quot;мешканець&quot; відповідайте за свої слова!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром