Ковельським дітлахам влаштували літературну «дегустацію»

22 Квітня 2018, 12:15
1918

З метою популяризації сучасної дитячої книги та заохочення дітей до систематичного читання в бібліотеці-філії №3 для дітей міста Ковеля відбулась «дегустація» літератури «Я, Пані сучасна дитяча проза».

Завідувачка бібліотекою Стеренчук В.М. ознайомила присутніх з творами  сучасних українських та зарубіжних авторів, а бібліотекар Оксана Боярчук доповнила розповідь цікавинками з біографії письменників, – повідомляють у книгозбірні.

Читачам пропонували розгорнути книги на будь-якій сторінці, пильно роздивитись малюнок і прочитати декілька рядків. Таке знайомство з героями творів сучасних письменників захопило всіх присутніх. Вони активно обговорювали уже прочитані раніше книги сучасних авторів та ділилися враженнями від прочитаного.

Коментарі
22 Квітня 2018, 16:23
Лягає день.<br/>Він віддає свої надії ночі.<br/>Робітники<br/>Заморились працювати.<br/>Там вогні,<br/>Яскраві блищуть лампи.<br/>Приходьте, люди, на вечір у клуб,<br/>Там будуть танці.<br/>Там, там танці.<br/>Та-та-та, танці.<br/>Танці.<br/><br/>Ми вспомінаєм цілий тиждень.<br/>Багато є балачок та думок.<br/>Ждемо коли прийде добра неділя.<br/>Танцзал запрошує нас.<br/>У клубі були любі танці.<br/>Та-та танці.<br/>Веселі, бодрі, добрі танці.<br/>Ла-ла-ла танці, танці.<br/>Та-та-та танці, танці, ла-ла-ла<br/>Та-та-та танці, танці, ла-ла-ла.<br/>Оп, оп.<br/><br/> А творів Скрипки там часом немає. Я балдєю від них
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром