У селі Білашів відбулася зустріч із родинами мобілізованих

21 Грудня 2023, 18:28
У селі Білашів відбулася зустріч із родинами мобілізованих 265
У селі Білашів відбулася зустріч із родинами мобілізованих

У Колодяжненській громаді продовжуються зустрічі керівництва громади із родинами мобілізованих  військовослужбовців, аби дізнатися про потреби захисників та поінформувати про зміни у Програму соціального захисту населення Колодяжненської сільської ради на 2024-2028 роки, що стосуються підтримки сімей мобілізованих.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

20 грудня у Білашеві відбулася зустріч сільського голови Віталія Кашика із місцевими матерями та дружинами мобілізованих військовослужбовців, що нині захищають Україну на передовій. Зустріч проходила за участі секретаря сільської ради Павла Кухти, старости Лідії Домбровської.

Сільський голова поспілкувався із членами родин мобілізованих та розповів про внесені 42-ою сесією сільської ради у Програму зміни, детально окреслив порядок надання допомоги.

За результатом зустрічі було створено ініціативну групу з членів сімей мобілізованих військовослужбовців, і вже цього дня провели її перше засідання.

Зазначається, що відповідна робота вже проведена у більшості населених пунктів громади, продовжиться по решті сіл. До цього виконавчим комітетом погоджено виділення коштів для членів родин семи мобілізованих жителів на придбання необхідного для військовослужбовців забезпечення.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024