У Ковелі здійснили різдвяні мрії 143 дітей з непростою долею

24 Грудня 2023, 10:01
У Ковелі здійснили різдвяні мрії 143 дітей з непростою долею 359
У Ковелі здійснили різдвяні мрії 143 дітей з непростою долею

Гарну традицію два роки тому започаткували у Ковелі – здійснювати різдвяні мрії дітвори. 

Цьогоріч ця акція проходить втретє. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

На ялинці у фойє міської ради було спочатку 130 листів, в яких дітки з непростою долею розказали про свої мрії. А згодом їх додалось, і усього 143 бажання були виконані.

22 грудня у ліцеї №3 імені Лесі Українки відбулось святкове дійство з іграми, розвагами, танцями, яке підготувала агенція «Дитяче свято». Для кожного віку – окрема історія, інша програма.

Міський голова Ігор Чайка, який спостерігав за  дітворою, привітав їх та рідних зі святами, подякував усім, хто став добрим чарівником для цих хлопчиків і дівчаток.

«Хочеться, щоб якнайшвидше повернувся мир, щоб ви насолоджувались дитинством, частіше посміхались і були щасливими. Нехай ваші мрії збуваються. Щасливого Різдва», – сказав мер.

Бажання здійснювали: колективи виконавчого комітету, Палацу учнівської молоді, працівники експертної оцінки нерухомості, Приватбанку, МТМО, ліцею №11, патрульної поліції, відділу пробації, мобільної бригади соціально-психологічної реабілітації, депутати міської ради, підприємці, а також небайдужі ковельчани.

Найяскравішим моментом стало вручення пакунків. Скільки радості і світла, здивування і несподіванок було у оченятах малечі. 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024