У Ковелі патрульні стежать за дотриманням правил руху

25 Грудня 2023, 15:49
У Ковелі патрульні стежать за дотриманням правил руху 1974
У Ковелі патрульні стежать за дотриманням правил руху

Для зниження рівня аварійності, посилення контролю за дотриманням Правил дорожнього руху пішоходами та водіями в частині надання переваги у русі пішоходам на пішохідних переходах та нерегульованих перехрестях працівники відділу реагування патрульної поліції на території Ковельського району проводяться цільові профілактичні заходи.

Про це інформують на сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у фейсбук.

Основними причинами дорожньо-транспортних пригод є недодержання водіями безпечної швидкості руху.

Основними причинами за участю пішоходів є: перехід проїзної частини дороги в невстановленому місці, несподіваний вихід на проїзну частину.

Під час моніторингу дорожнього руху правоохоронці виявляють та фіксують порушення правил дорожнього руху водіями та пішоходами. Контролюють надання водіями переваги у русі пішоходам на перехрестях і пішохідних переходах, а також перехід дороги пішоходами згідно з правилами та в належних місцях, особливо контроль пропуску пішоходів у темну пору доби зокрема використання пішоходами у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості світлоповертальних елементів (стрічок, наклейок, жилетів тощо) або одягу, який має світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024