У Ковелі відбувся концерт двадцятої різдвяної зустрічі з «Надією»

29 Грудня 2023, 15:40
У Ковелі відбувся концерт двадцятої різдвяної зустрічі з «Надією» 347
У Ковелі відбувся концерт двадцятої різдвяної зустрічі з «Надією»

Різдвяні зустрічі з «Надією» – невід’ємна частина зимових свят у Ковелі.

І у ці важкі часи зразкова дитяча студія естрадного співу не відмовилась від своєї традиції та підготувала потужну програму ювілейного концерту. Двадцятий рік поспіль юні таланти разом зі своїм керівником Іриною Новожиловою збирають ковельчан на красиве дійство. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Маленькі артисти щоразу додають нових мотивів, знаходять можливість здивувати, придумати щось нове, оригінальне.

Цього разу допомагали колеги – працівники Народного дому «Просвіта». Їх задум про господиню, до якої приходять колядувати діти, реалізували актори театру «10 ряд 10 місце». Вони з притаманним їм артистизмом передали український колорит різдвяно-новорічних свят, задали тональність концерту.

На сцені ж Народного дому «Просвіта» сяяли яскраві, юні зірочки.

Скільки красивих колядок, авторських творів, новорічних пісень створено українським народом. Як ніжно і проникливо вони звучать у виконанні дітей. Це концерт, на якому відпочиваєш душею, бо він дарує спокій, любов, зігріває щирістю і дитячою безпосередністю.

А яке задоволення спостерігати за Іриною Георгіївною. Вона так мило, з душею, мімікою, жестами старається допомогти своїм вихованцям впевненіше почуватись під час виступів. Завжди поряд – завжди в першому ряду.

Разом з тим, це – благодійний захід. Уже вп’яте за ці два роки «Надія» збирає кошти для військових.  Для цього попрацювали усі – і діти, і їх батьки. Приготували домашню випічку  та організували смачний ярмарок. Хтось купував, а хтось просто кидав гроші у скриньку.

Подякували артистам та їх керівникові за різдвяний концерт начальник управління  культури, молоді, спорту та туризму Андрій Мигуля та директор Народного дому «Просвіта» Михайло Пірожик.

«Сподіваюсь, що ми ще не раз будемо збиратись. Багато у нас прихильників. І з кожним роком їх кількість збільшується, що нас дуже тішить і радує. Будемо з великим бажанням  ще більше працювати, щоб дарувати своїм глядачам радісні і приємні моменти», –  сказала на завершення 20-их зустрічей з «Надією» Ірина Новожилова.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024