У зверненні до Ковельської мерії підробили підписи, але поліція заперечує факт підробки

25 Квітня 2018, 14:00
2586

Сьогодні, 25 квітня, на засіданні колегії Ковельської міської ради мер Олег Кіндер озвучив проект рішення сесії, яка відбудеться завтра, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку на вулиці Лісовій, 1-А. При цьому він зауважив, що мешканцями вже подана заява про ліквідацію цього ОСББ. Мовляв, для чого ж тоді дозвіл сесія має надавати?

Дивну ситуацію роз’яснив голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Геннадій Кіндер.

«Я поясню ситуацію. Це чотирьохквартирний дом. І оказалось, що при створенні ОСББ там попідписувалися за людей. Одна хазяйка квартири взагалі в Італії перебуває. І вона ніяк не могла за себе підписатися. У них там війна, бо не можуть поділити землю. Ну цей самий хитрий чоловік, чи він такий розумний, сам створив ОСББ і назначив себе головою, розписався за них. І з тих пір ті люди ходять по сесіях, по комісіях, і вже до мене додому приходять все по тому питанню скаржаться», – сказав Геннадій Олексійович.

Наше видання Район.Ковель вже повідомляло, що три з чотирьох квартир даного будинку переконують письмово місцеву владу, що вони не давали ніякої згоди на створення ОСББ.

Начальник відділу земельних ресурсів міськвиконкому Вадим Логвінов каже, що з приводу підроблених підписів, влада направила лист до Ковельського відділу поліції з проханням перевірити заяву громадян, які стверджують про фальсифікацію своїх підписів.

«Прийшла відповідь з поліції, що факту такого вони не встановили. Це є відповідь за підписом начальника поліції», – говорить Вадим Григорович.

За його словами, територія біля ОСББ дуже велика (майже чотири тисячі квадратних метрів, – ред.). Люди проживають тут протягом тридцяти років, але земельного податку не платять взагалі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39