У зверненні до Ковельської мерії підробили підписи, але поліція заперечує факт підробки

25 Квітня 2018, 14:00

Сьогодні, 25 квітня, на засіданні колегії Ковельської міської ради мер Олег Кіндер озвучив проект рішення сесії, яка відбудеться завтра, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку на вулиці Лісовій, 1-А. При цьому він зауважив, що мешканцями вже подана заява про ліквідацію цього ОСББ. Мовляв, для чого ж тоді дозвіл сесія має надавати?

Дивну ситуацію роз’яснив голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Геннадій Кіндер.

«Я поясню ситуацію. Це чотирьохквартирний дом. І оказалось, що при створенні ОСББ там попідписувалися за людей. Одна хазяйка квартири взагалі в Італії перебуває. І вона ніяк не могла за себе підписатися. У них там війна, бо не можуть поділити землю. Ну цей самий хитрий чоловік, чи він такий розумний, сам створив ОСББ і назначив себе головою, розписався за них. І з тих пір ті люди ходять по сесіях, по комісіях, і вже до мене додому приходять все по тому питанню скаржаться», – сказав Геннадій Олексійович.

Наше видання Район.Ковель вже повідомляло, що три з чотирьох квартир даного будинку переконують письмово місцеву владу, що вони не давали ніякої згоди на створення ОСББ.

Начальник відділу земельних ресурсів міськвиконкому Вадим Логвінов каже, що з приводу підроблених підписів, влада направила лист до Ковельського відділу поліції з проханням перевірити заяву громадян, які стверджують про фальсифікацію своїх підписів.

«Прийшла відповідь з поліції, що факту такого вони не встановили. Це є відповідь за підписом начальника поліції», – говорить Вадим Григорович.

За його словами, територія біля ОСББ дуже велика (майже чотири тисячі квадратних метрів, – ред.). Люди проживають тут протягом тридцяти років, але земельного податку не платять взагалі.