Ковельські рятувальники вкотре закликали дбати про належний протипожежний стан помешкань

16 Січня 2024, 16:05
Ковельські рятувальники вкотре закликали дбати про належний протипожежний стан помешкань 164
Ковельські рятувальники вкотре закликали дбати про належний протипожежний стан помешкань

Державна служба України з надзвичайних ситуацій робить усе можливе, аби кількість пожеж та загиблих на них зменшувалася.

Систематично та наполегливо фахівці Служби порятунку проводять масову інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження пожеж у побуті. Про це йдеться на сторінці Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області у фейсбук.

Так, 16 січня в Ковельському РУ ГУ ДСНС України у Волинській області відбувся брифінг із представниками засобів масової інформації, щодо попередження пожеж, загибелі людей, дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період та недопущення отруєння чадним газом у житловому секторі району.

Під час заходу розглянули основні причини виникнення пожеж в приватному житловому секторі, загальні правила пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення. Також, фахівці Служби порятунку навели статистичні дані щодо кількості пожеж, спричинених недотриманням правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та електрообігрівачів. Аби в подальшому не допустити збільшення подібних випадків, рятувальники ще раз нагадали основні правила пожежної безпеки.

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024