Для нього, для неї, для компанії: які еротичні подарунки можна купити в інтим-бутику «Мармелад»

06 Лютого 2024, 15:01
Які еротичні подарунки можна купити в інтим-бутику «Мармелад» у Ковелі Реклама 505
Які еротичні подарунки можна купити в інтим-бутику «Мармелад» у Ковелі

Подарунки із секс-шопу вже давно перестали бути чимось екзотичним. Адже це не лише ексцентричний спосіб виразити свою любов та бажання, відкритість у розмовах про інтимність допомагає зблизити пару та подарувати нові відчуття.

Вишукані комплекти еротичної білизни, інтимні іграшки чи стильні аксесуари – кожен подарунок із секс-шопу може стати запальним елементом ваших стосунків, подарувавши яскраві емоції та насолоду як чоловікам, так і жінкам.

Але у магазинах для дорослих можна знайти подарунки не лише для пари, а й друзів та компанії.

Про це Таблоїду Волині розповіли в інтим-бутику «Мармелад», який у Ковелі знаходиться за адресою – бульвар Лесі Українки, 42г.

Еротичні подарунки можна умовно розділити на категорії — для неї, для нього, для пар та для розваг у компанії друзів. Діапазон цін на інтимні іграшки – дуже різний. Все залежить від компанії-виробника, побажань покупців.

 

ДЛЯ РОЗВАГИ

 

У бутику «Мармелад» розповідають, що останнім часом дуже популярним стало купувати подарунки із сексуальним підтекстом для гри у «таємного Санту». Їх дарують не лише закохані пари, а й колеги по роботі, друзі.

Одним із таких подарунків є ігри. У «Мармеладі» великий вибір настільних, карткових – щоб поспілкуватись, дізнатися більше про один одного або виконувати різноманітні завдання (смішні, веселі й навіть пікантні).

Гра з кубиками із секс-позами є відомою для багатьох. Але, наприклад, є ще ігри в картки, де завдяки відвертим питанням можна більше дізнатися про партнера. Або у грі «Сексополія» можна купувати різні види сексуальних утіх.

Є різні компанії друзів, й особливо розкуті беруть навіть ігри, які призначені для пари, бо готові грати їх разом.

 

 

Для сімейних пар, які вже довгий час разом, цікавим подарунком стануть чекові книги виконання бажань, де прописані різні сценарії і завдання. Наприклад, дівчина купує хлопцю (чи навпаки) і вписує дату, коли вона б хотіла, щоб це завдання було виконане.

«Такі чекові книжки є різні, з завданнями різної складності – лайтовими (наприклад, вихідний без обов'язків) або більш пікантними (типу БДСМ). До нас можна прийти, подивитися, які підходять саме вам», – розповідають в інтим-бутику.

Є ігри, якими можна розважатися на дівич-вечорі, – із завданнями типу «Заспівай бармену своє замовлення».

Часто купують аксесуари – наручники, плітки, маска на очі. Все це можна упакувати в красиві подарункові коробки.

Також є послуга доставлення по місту або «Новою поштою» – не лише по Україні, а й за кордон, щоб на відстані робити приємно близьким людям.

ДЛЯ НЕЇ

Розпочати робити інтимні подарунки для партнерки радять із косметики – лубрикантів, масажної олії, масажних свічок. У свічках замість воску знаходиться масажна олія, яка після запалення тане, і її можна використовувати для масажу. Всі вони є з різними ароматами, і запах буде не лише на тілі, а й в кімнаті. Олія використовується дуже якісна, тому не залишить слідів на білизні, ані липкості на тілі.

Лубриканти можуть мати додатковий ефект – тепло або холод. Вони також можуть бути їстівними, з різними смаками. Є коктейльна серія – зі смаком «Мохіто», «Сексу на пляжі», або шоколадна (шоколад-м'ята, крем-брюле, солона карамель, білий шоколад з малиною). Ціни – від 250 грн.

Їх можна використовувати не лише для сексуальних втіх, а й додавати у каву як топпінг. Американський бренд System JO навіть розробив спеціальні коктейлі, в яких інгредієнтами є саме ці лубриканти.

Є спеціальні смужки та гелі для оральних пестощів, які дають відчуття свіжості, прохолоди.

Цікавим варіантом є рідкі вібратори. Це спеціальні гелі, які мають додаткову дію на зовнішні ерогенні зони. Коли їх нанести на слизові або на соски – відчуття ніби по тілу розбігаються мурашки чи бульбашки шампанського. Залежно від чутливості кожен їх відчуває по-різному. Рідкий вібратор – це не лубрикант, він не має ковзаючих властивостей, слугує для урізноманітнення оральних пестощів. Також невелику кількість такого гелю можна видавити у презерватив. Так партнер відчуватиме нові цікаві відчуття.

 

Дівчатам, які лише розпочинають своє знайомство з інтимними іграшками, можна подарувати віброкулю для зовнішніх ерогенних зон. Вона має невеликий розмір, але здатна принести неймовірне задоволення. Також її можуть використовувати не лише жінки, а й чоловіки. Є різний ціновий сегмент – від 300 грн до 3000 грн.

А ось для тих, хто полюбляє використовувати іграшки із проникненням, у «Мармеладі» – величезний вибір вібраторів.

Є такі, що нагріваються до температури тіла, є такі, що вібрують, стимулюють внутрішньо, а є – з подвійною стимуляцією, так звані “кролики”, які стимулюють і всередині, і ззовні. Деякі моделі роблять кругові рухи, деякі – вгору-вниз, максимально відтворюючи статевий акт з чоловіком.

Чудовий подарунок для неї – вакуумний стимулятор. Внаслідок коливання мембрани, яка є у такому девайсі, буде створюватись ефект посмоктування. Цікаві відчуття можна відчути не тільки в інтимній зоні, а й на сосках. Найпопулярніші бренди – «Сатісфаєр», «Вуменайзер» та інші. Часто їх беруть і в пару.

 

Масажери-мікрофони – можуть використовуватися як масажери не лише на ерогенних зонах, а й масажувати ними шию, спину, ноги.

«З секс-іграшками потрібно знайомитися «по наростаючій» – від простіших до складніших, бо якщо одразу взяти ті, де є все, потім буде не так нецікаво», – радять у «Мармеладі».

Після початку повномасштабного вторгнення особливо популярними стали секс-тойз з дистанційним керуванням, адже багато сімей, на жаль, роз'їхалися. Такі іграшки – чудовий спосіб підтримати вогник між партнерами, поки вони вимушено знаходяться далеко один від одного.

Для їх використання встановлюють спеціальну програму в телефоні, і партнер може через цей додаток або пульт дистанційно перемикати режими.

Саме такими іграшками для неї є віброяйця. Така іграшка може мати різні режими вібрації, а також - додаткові функції тренажера, що допоможе зміцнити м'язи тазового дна.

 

Особливим подарунком для дівчат є парфуми з феромонами. У «Мармеладі» можна знайти навіть репліки парфумів відомих брендів, а також окремо феромони, які можна додати у власні парфуми.

 

«Дехто думає, що феромони допомагають викликати збудження протилежної статі, але це не так. Феромони містять рослинні компоненти, які надають людині додаткову привабливість, допомагають справити краще перше враження. Людина навіть не зрозуміє чому, але вона буде відчувати до вас симпатію», – пояснюють у секс-шопі.

Серед інших варіантів подарунків для дівчат – білизна, різноманітні костюми для рольових ігор, панчохи або колготки з відкритим доступом до найпотаємніших місць.

 

ДЛЯ НЬОГО

Серед найбільш популярних еротичних подарунків для чоловіків – ерекційне кільце. Його функція – перетиснути член в основі, щоб продовжити ерекцію. Зазвичай беруть вібраційні кільця – це гарний подарунок і для нього, і для партнерки. Бо вібруюча частина такої іграшки потрапляє і на клітор партнерки під час проникнення. Вібрація буде як додаткова стимуляція обох партнерів.

Мастурбатори для чоловіків – є вібруючі, не вібруючі, такі, які мають різноманітну форму та зовнішній вигляд. Ці секс-іграшки мають різний рельєф всередині, різну жорсткість та випуклості, які будуть відчуватися по-різному.

Дехто купує як подарунок для свого партнера анальні пробки – із прикрасами, камінням, хвостами. Хоч використовують їх жінки, але чоловікам теж подобається за цим спостерігати та використовувати.

 

Для тих чоловіків, хто хоче збільшити розмір свого члена, є спеціальні насадки, із різними поверхнями, які збільшують задоволення партнерки.

Для користувачів секс-іграшок, які вже мають певний досвід і готові до відвертих експериментів, підійдуть насадки для подвійного проникнення або страпони.

Можна придбати також білизну для чоловіків. Наприклад, трусики-стрінги є різних видів – від класичних до кумедних у вигляді слоника.

Також для розваги можна подарувати мило у вигляді члена, за допомогою присоски воно кріпиться не лише до горизонтальної поверхні, а й до стіни.

«А найкращий варіант - це подарунковий сертифікат. Ви можете придбати його на будь-яку суму і партнер чи партнерка обере іграшку, яку сам забажає», – стверджують у «Мармеладі».

 

Інтим-бутик «Мармелад» можна знайти за такими адресами:

м. Луцьк, проспект Волі, 9.

м. Ковель, бульвар Лесі Українки, 42г

м. Рівне, вул. В'ячеслава Чорновола, 4

інстаграм-сторінка магазину: https://www.instagram.com/marmelad_intim/

Телефон: +38(066)110 24 57.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024