Данила Галицького – Черняховського: у Ковелі облаштовують водовідведення

04 Травня 2018, 09:30
4688

У Ковелі тривають роботи з влаштування водовідведення на вулицях з індивідуальною житловою забудовою. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Капітальний ремонт мережі водовідведення в районі вулиць Данила Галицького – Холмської – Черняховського розпочали тиждень тому і мають завершитися до кінця травня. Для цих робіт з міського бюджету виділено 1 мільйон 60 тисяч гривень. 

У цьому мікрорайоні ще донедавна була водовідвідна канава, але власники деяких земельних ділянок для своєї зручності засипали її та значною мірою вимостили (підняли) рівень своїх наділів для забудови. Через що почали потерпати від підтоплення сусідні обійстя.

З цією проблемою мешканці звернулися до міської влади. Аби допомогти людям, мають відновити канаву та прокласти мережу водовідведення. 

Як повідомив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, роботи проводяться частково закритим методом — тобто в землю вкладаються труби та робиться дренажна система, аби забрати поверхневі води. На певних ділянках залишається канава (відкритий метод водовідведення).

 



 

Окрі цього, у міськраді відзначають, що мешканці цього мікрорайону своїм коштом облаштували зону відпочинку поблизу своїх будинків. Ця територія не підлягає забудові, оскільки через неї проходить лінія електропередач. Аби земельна ділянка не пустувала та не заростала бур'яном, її засіяли травою, висадили дерева, побудували альтанку і дитячий майданчик. Самі ж за нею й доглядають.

 

Коментарі
04 Травня 2018, 15:06
а Товстига який "діловой"!!! Довів місто до срачу, тепер ще до водовідведення порліз. Що, "Верес" дав підсрачника, тро шукаєш де ще що хапнути?
04 Травня 2018, 16:34
йому завжди мало
04 Травня 2018, 19:25
Де оця розрекламована раніше громадська рада? Чому досі не зробили ніяких кроків для притягнення корупціонера товстигу до відповідальності?
04 Травня 2018, 20:44
почнуться вибори ось тоді і повилазять всі ці печенюки. силюки, інші гав....ки.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024