У Ковелі підприємців переконували мати офіційне працевлаштування

13 Лютого 2024, 17:08
У Ковелі підприємців переконували мати офіційне працевлаштування 2746
У Ковелі підприємців переконували мати офіційне працевлаштування

Податківці спільно із представниками Держпраці провели низку інформаційно-роз’яснювальних заходів для представників підприємництва Ковеля.

Про це інформує Ковельський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, під час останнього обстеження місць здійснення підприємницької діяльності у Ковелі представники робочої групи переконали двох місцевих підприємців офіційно зареєструвати бізнес-діяльність. 

«Завдяки наполегливості податківців ще кілька найманих осіб місцевих підприємців отримають офіційне працевлаштування. Лише зареєстрований належним чином підприємець сплачує податки, а легальна праця наповнює бюджет», – наголошують у податковій службі та звертаються до громадян з проханням бути дисциплінованими платниками податків. 

«Зробити особистий внесок у фінансову підтримку держави задля забезпечення її обороноздатності може кожен, задекларувавши доходи», – наголошують у податковій службі. 

 

 

Коментарі
13 Лютого 2024, 19:36
Та яке там переконання,по тисяч десять штрафу впаяйте
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024