Топ шкіл з вивчення англійської мови у Волинській області

26 Лютого 2024, 10:59
BUKI Реклама 264
BUKI

Результати ЗНО та НМТ минулих років показують, що учні шкіл Волинської області володіють англійською все краще і краще. Якщо 7-8 років тому більшість випускників набирали низькі оцінки і ледве долали пороговий бал, то в останні роки ситуація змінилась в кращу сторону. По-перше, багато дітей відвідують школи з поглибленим вивченням англійської мови. По-друге, ті діти, які мають складності, записуються на додаткові заняття з репетитором англійської мови онлайн.

 

Державні заклади

У Луцьку містянам пропонують поглиблене вивчення англійської мови наступні школи та гімназії:

  • №1;

  • №4;

  • №5;

  • №14;

  • №18;

  • №19;

  • №21.

Всі вони однаково ретельно та якісно готують дітей до випускних іспитів, мають багато уроків англійської на тиждень і постійно залучають дітей до позакласних англомовних заходів. В усіх перерахованих вище школах працюють досвідчені педагоги, які зацікавлюють дітей та роблять все для того, аби процес засвоєння матеріалу був легким та приємним.

У зв’язку з тим, що в останні роки англійська потрібна всім для складання вступних іспитів, у школах з поглибленим вивченням іноземної мови ще більше вдосконалили освітні програми. Навчаючись у одній з таких шкіл, дитині скоріш за все навіть не потрібно наймати репетитора. Звичайно, учень повинен мати мотивацію та бути зацікавленим у предметі. 

Приватні заклади

В якості альтернативних закладів батьки часто записують дітей у дитячі гуртки, відвідування яких приносить велику користь. У Луцьку працюють різні приватні школи, гуртки та курси, які націлені на якісне вивчення англійської мови.

  1. Школа “Mandarin”. Тут працюють досвідчені викладачі, які намагаються зробити цікавим кожен урок. Діти можуть навчатися як онлайн, так і офлайн. Доступні індивідуальні та групові заняття. Відвідувати школу можна для того, аби підготуватись до НМТ, ЗНО, ЄВІ та міжнародних іспитів. Програми курсів розроблені таким чином, що тут зможуть навчатися клієнти з нульовим рівнем, і ті, хто володіє англійською, але хоче покращити знання. Розроблена окрема програма для дітей дошкільного віку, також працює розмовний клуб для підлітків.

  2. Мовна школа “Colibri”. Двері школи відкриті для дорослих, підлітків та дітей. Є можливість відвідувати групові та індивідуальні заняття. На курсах панує комфортна та дружня атмосфера, також можна відвідувати заняття онлайн. Записавшись у школу, слухачі готуються до складання ЗНО, ЄВІ та НМТ. Також викладачі мають досвід у підготовці учнів до складання міжнародних іспитів.

  3. Приватна школа “Світлинка”. Початкова приватна школа, де можуть навчатися діти з 1 до 4 класу. Шкільна програма направлена на поглиблене вивчення математики та англійської мови. В школі працюють кращі викладачі, які мають досвід спілкування з носіями англійської мови.

 

 

Чому краще відвідувати школу з поглибленим вивченням англійської?

Сьогодні англійська мова є дуже популярною в усіх сферах. Чим раніше діти почнуть вчити її, тим краще і легше буде для них. У школі з поглибленим вивченням англійської мови зробити це набагато легше. Зазвичай в таких освітніх закладах діти:

  • мають в декілька разів більше уроків англійської на тиждень ніж в звичайних школах;

  • беруть активну участь в організації позакласних англомовних заходів;

  • відвідують зустрічі з носіями мови;

  • перебувають в англомовному середовищі, користуються підручниками іноземних авторів та видавництв;

  • готуються до іспитів.

У Волинській області є немало шкіл, які пропонують поглиблене вивчення англійської мови. Викладачі роблять все можливе, аби зацікавити дітей, зробити процес навчання легшим, а процес засвоєння матеріалу ефективним та результативним. Часто при таких школах організовують мовні гуртки чи літні табори. Водночас якщо така школа розташована далеко, дитина може відвідувати одну з приватних мовних шкіл. Там вона опиниться в англомовному середовищі, буде спілкуватися з однодумцями та розвивати комунікативні навички. 

В підсумку можна зазначити, що по всій області дітям пропонують безліч можливостей, скориставшись якими, можна якісно вивчити англійську мову протягом шкільного курсу. Ці знання точно будуть корисними у майбутньому.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024