Очі у піску: Ковель засипають піщані бурі

07 Травня 2018, 17:17
4035

У Ковелі тротуари і дороги засипані піском.

Про це пише Сашко Криштоф на своїй сторінці у Фейсбук.

«Щодня спостерігаю за містом, як воно змінюється, розвивається чи занепадає. Останнім часом, особливо коли почав їздити велосипедом, очікую на прибирання піщаних дюн біля бордюр доріг. Таких жахливих узбічч доріг я, за своє життя, не пам'ятаю. Хто знає, прибирання присвячене до якогось дня чи то так вже і буде? На «носі» міжнародний марафон в Ковелі а місто входить у стадію посапокаліпсису», – написав він у дописі.

Власне, під час марафону усі глядачі, мали змогу відчути на собі пісочні бурі. Кожного разу, коли здіймався вітер, увесь пісок потрапляв в очі.

 











Коментарі
07 Травня 2018, 21:41
а все тому, що дехто заробив грошенят на фальшивих тендерах. А це привело до того, що переможцем у всіх номінаціях комунального сектору переможцем став Верес. Розрахунок був простий. перемога любою ціною. Приклад- зрізати і утилізувати дерево коштує порядка 680 гривень. Верес виграє тендер на озеленення, в якому зазначено- зрізання дерева коштує 18 копійок. це ціна 7 грамів бензину. І цим бензином має бути зрізане бензопилкою дерево , обрізані гілляки, вивезене що в дровярню в Стеблі, що на звалище. І все за 18 копійок. Решта грошей мала бути оформлена НЕВИКОНАНИМИ роботами і поділена між аферистами. Те ж саме і по прибиранню міста - реально потрібно 11-12 мільйонів, Верес виграє за 2, 50 млн. Решта мала гаситись Актами НЕВИКОНАНИХ робіт. Те ж саме з парками, управителями будинків, електрифікацією. Але пильність ковельчан не дала змоги аферистам втілити звої задуми і покласти кругленьку суму в кишені. Побачивши це Верес відмовляється від усіх своїх зобов"язань. наслідком цього є неможливість фінансування робіт по прибиранню міста, обслуговуванню парків, пляжів і інших робіт. Двірники звільнені або відправлені в неоплачувані відпустки, вантажники, водії теж. Ось і вся проблема. А винні в цьому безладі їздять по курортах, п"ють на дурняк івідбивають охоту працювати залишкам працівників комунальної сфери. ось тому й такий бардак. Неясно одне- ЧОМУ МОВЧАТЬ ДЕПУТАТИ, АКТИВІСТИ, ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ.
07 Травня 2018, 23:58
А тому й мовчать бо нема складу злочину. Не набридло вам товкти воду в ступі! Не тямите в тендерах - мітлу в руки і впєрьод!!! І піску не буде і для здоров'я полєзно
08 Травня 2018, 00:51
Чому Верес відмовився від взятих на себе зобов"язань згідно виграних тендерів?
08 Травня 2018, 02:48
Очі в піску, лапша на вухах
08 Травня 2018, 09:39
в тендерах я знаюсь не гірше твого. Тендер тут дійсно ні до чого. А ось те, що Товстига за хабар так прописав умови тендеру, що Верес без наявності працывників, техніки, відповідного обладнання змір приймати участь у тендері. А ціль була одна- віграти тендер любою ціною. Тому й такі смішні тарифи на виконання робіт. Паціент Ліпін і той зрозуміє, що зрізати дерево за 18 копійок неможливо. Тому й планувалось решту сумми оформляти невиконаними роботами. Але халява не пройшла. Немає складу злочину кажеш? А проведіть аудит діяльності комунального відділу за період, що Товстига очолює комунальнимй сектор. Тав криміналом пахне за версту.
08 Травня 2018, 14:27
Я не розумію для чого на узбіччі доріг садити великі дерева які потім потрібно зрізувати та вивозити на пілорами цих баньдюганів за наші кошти
08 Травня 2018, 15:43
А я не розумію, чому ця бандитська влада до цього часу на волі, а не за гратами.
08 Травня 2018, 19:38
А не пробували навпроти своїх магазинів поприбирати сміття і підмести тротуар? Чи руки відпадуть?
09 Травня 2018, 01:32
Пісок на узбіччі то шоб людям очі засипало і вони не бачили як кіндр на очєрєдному тепер біленькому мерсидесику по місту їздить
11 Травня 2018, 00:56
Дуже важко їхати на велосипеді коли дорогу відвойовує пісок... На піску велосипед заносить і можна впасти під автомобіль. Люди не бийте пляшки ! Вам забава ,а нам трати на нові камери.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024