У Ковелі планують збудувати перший McDonald's

04 Березня 2024, 19:41
McDonald's 4294
McDonald's

У Ковелі планують збудувати заклад громадського харчування McDonald's.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка у фейсбук.

«Мав робочу зустріч з представниками ТзОВ «Рентал 888». Тема розмови – будівництво в Ковелі дуже цікавого і знакового обʼєкта. Для початку - невеличкий екскурс в історію. Пам’ятаєте, у 2022 році нами було продано з аукціону земельну ділянку на перехресті вулиць Варшавської та Володимирської за рекордні майже 12 млн. гривень. Ці кошти пішли на розвиток міста. А тепер – і це вже можна озвучити, інвестори розпочинають тут будівництво ресторану McDonald's», – написав Ігор Чайка.

Основні будівельні та логістичні рішення, етапи та терміни будівництва, можливі проблеми в реалізації такого проєкту представники міськради обговорили з керівником компанії ТзОВ «Рентал 888» Дмитром Тараненком, представниками будівельної компанії «Інвестор» Андрієм Разумовським та Сергієм Стрихарчуком. Зазначалось, що будівництво об’єкта розпочнеться вже найближчим часом, а завершити його планують в 2024 році. Також пан Дмитро висловив побажання, щоб місто допомогло в облаштуванні благоустрою поблизу закладу.

«Хочу зазначити, що поява McDonald's в нашій громаді буде хорошим сигналом і для інших глобальних компаній. Також – це додатково 80 робочих місць з хорошою заробітною платою і більше податків до бюджету!», – висловив сподівання міський голова.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024