На зустрічі з мером Ковеля говорили про ремонти доріг і прибудинкових територій, підтоплення

05 Березня 2024, 14:52
На зустрічі з мером Ковеля говорили про ремонти доріг і прибудинкових територій, підтоплення 576
На зустрічі з мером Ковеля говорили про ремонти доріг і прибудинкових територій, підтоплення

Міський голова Ковеля Ігор Чайка провів прийом громадян, на якому розглянули 13 індивідуальних та колективних звернень.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Ковельчан турбували побутові питання, ремонтів доріг, прибудинкових територій, благоустрою, вуличного освітлення, водовідведення, кронування дерев.

Зокрема, представники вулиці Дорошенка просили провести водовідведення та мощення дороги. Мешканці вулиць Будищанської та Київської також звернулись щодо проблеми з підтопленнями. За дорученням мера спеціалісти виїдуть на локації, щоб напрацювати алгоритм дій для вирішення порушених питань.

Йшлося також на прийомі про ремонт прибудинкових територій. Міський голова наголосив, щоб підтримувати двори у належному стані, здійснюватимуть цьогоріч в основному поточні ремонти. Тендер на ці роботи відбувся. Їх розпочнуть, як тільки дозволять погодні умови.

Люди приходять до мера з наболілим, коли не знаходять порозуміння в інших інстанціях. Часто – за порадами, допомогти розв’язати непрості ситуації, які тягнуться роками.

Деякі з них вдається вирішувати одразу. Зокрема, родина отримала роз’яснення щодо приватизації кімнати в квартирі спільного заселення. Тож ковельчани із прийому пішли збирати необхідні документи, щоб розпочати цей процес. Вони уже зустрілись з керівницею відділу обліку, розподілу та приватизації житла та отримали додаткову консультацію.

Усі звернення Ігор Чайка скерував на опрацювання керівникам структурних підрозділів та взяв їх вирішення на особистий контроль.

У міськраді нагадали, що міський голова проводить особистий прийом у кожен перший понеділок місяця з 10:00 до 12:00 за адресою: вул. Драгоманова,22. Попередній запис – напередодні у п’ятницю з 9:00.

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024