Перехід у Телеграм

06 Березня 2024, 12:50
Speak Up Реклама 140
Speak Up

Навчатися в будь-який зручний час, користуючись улюбленим месенджером, а також здобувати знання абсолютно безкоштовно — усе це просто зараз пропонує мовна школа Speak Up. Якщо ви досі шукаєте телеграм канали для вивчення англійської — ваші пошуки мали успіх: саме на цьому ресурсі ви знайдете все необхідне, щоб поліпшити свої навички та просто цікаво провести час. 

У чому полягає пропозиція вивчення англійської в телеграмі

Speak Up розпочала унікальну акцію з вивчення англійської мови безкоштовно. Ось що відомо про цю пропозицію станом на зараз:

  • підходить для дітей і дорослих без обмежень за рівнем знань;

  • для участі в акції необхідно просто заповнити заявку в телеграм-каналі;

  • безкоштовне навчання триватиме впродовж 1,5 місяця;

  • будуть доступні різноманітні завдання, відеоуроки, інтерактивні тести та інші матеріали;

  • гарантовано прогрес уже з першого заняття;

  • до освітнього процесу залучені викладачі зі стажем роботи понад 7 років.

Цей курс у телеграм-каналі ідеально підходить для підвищення рівня володіння мовою незалежно від кінцевої мети. Ви зможете поліпшити навички письма й говоріння, використати нові знання для побудови кар’єри, навчання за кордоном, захопливих подорожей по всьому світу, спілкування з нейтів-спікерами в побуті та для будь-яких інших потреб. І все це можна легко поєднувати з роботою, подорожами, відпочинком та іншим навчанням. 

Чому слід звернутися до Speak Up

Англійська мовна школа з такою назвою тривалий час працює на ринку Україні та є частиною глобальної мережі, що охоплює декілька країн включно із США, Польщею, Саудівською Аравією і Марокко. За цей час студентами школи Speak Up стали тисячі учнів різного віку та з різним стартовим рівнем знань.

Програма в телеграм-каналі, безкоштовний доступ до якої вже відкрито, дає змогу адаптувати навчальний процес під індивідуальні потреби слухача курсу й розпочати навчання в будь-який зручний час. Вам не треба підлаштовуватися під інших учнів, черговий набір, графіки роботи школи чи конкретних викладачів.

Дізнайтеся свій рівень знання англійської — пройдіть тестування і вже протягом кількох хвилин отримайте результат. Переходьте в телеграм, щоб якнайшвидше доєднатися до спільноти однодумців та розпочати безкоштовне навчання на каналі з англійської мови: термін дії цієї пропозиції обмежений.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024