Учениця Ковельської школи мистецтв привезла нагороду з Всеукраїнського конкурсу

09 Травня 2018, 09:49
Анастасія Середа 2576
Анастасія Середа

У Дрогобичі відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс юних музикантів «Франкове Підгір‘я», у якому взяли участь ковельські музиканти. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У різних вікових категоріях змагались – солісти, ансамблі, хорові колективи та оркестри. 

До складу журі увійшли провідні викладачі та музиканти Львівської та Київської музичних академій на чолі з професором Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка, завідуючим кафедри скрипки, кандидатом мистецтвознавства, заслуженим діячем мистецтв Республіки Польща Володимиром Заранським.

У номінації «Скрипалі», серед 26 учасників, почесне ІІІ місце зайняла учениця шостого класу Ковельської школи мистецтв Анастасія Середа (викладач Лілія Корнєва,концертмейстер Світлана Вавриш). 

 

 

Коментарі
09 Травня 2018, 13:32
Плачу і радію за колектив і вихованців Ковельської школи мистецтв. Широ вітаю ученицю шостого класу Ковельської школи мистецтв Анастасію Середу, викладача Лілію Корнєву, концертмейстера Світлану Вавриш за зайняте серед 26 учасників почесне ІІІ місце у номінації «Скрипалі» у Дрогобичі на ІІІ Всеукраїнському конкурсі юних музикантів «Франкове Підгір‘я». Владо! Прокинься нарешті, втамуй свої загребущі ненаситні апетити, виконай волю дітей, батьків, викладачів, депутатів і збудуй доріжку до школи мистецтв. Наші діти-музиканти заслуговують на найкращі доріжки! Ви ж дбаєте лише за свої шкурні інтереси!
10 Травня 2018, 03:04
Яка УМНІЧКА!!!! МОЛОДЧИНКА!!! вітаємо , прославляй СЕБЕ і наше місто!!!)))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024