У Ковелі випусникам шкіл розповіли про Волинський національний університет імені Лесі Українки

11 Березня 2024, 15:46
У Ковелі випусникам шкіл розповіли про Волинський національний університет імені Лесі Українки 233
У Ковелі випусникам шкіл розповіли про Волинський національний університет імені Лесі Українки

Міський голова Ігор Чайка та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось зустрілись з учнівською молоддю Ковельської громади.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Ковельська міська рада має досвід співпраці з Волинським національним університетом імені Лесі Українки, яка три роки тому стала більш тісною після підписання Меморандуму.

«Сьогодні світ відкритий та конкурентний, тому й знання важливі. Вибір, який ви зробите, вплине на ваше майбутнє. Волинський національний університет імені Лесі Українки потрапив у десятку найкращих класичних університетів України. Для мене є честю працювати у цьому закладі – викладати на факультеті журналістики та філології», – звернувся до одинадцятикласників мер.

Що може запропонувати виш нинішнім випускникам, які має переваги перед іншими навчальними закладами України, розповів ректор та викладачі.

Вони пропонують своїм студентам індивідуальну освітню траєкторію, стажування за кордоном, програму «Подвійний диплом», очне навчання, цікаве студентське життя.

У цьогорічних випускників була можливість поспілкуватись з мером, гостями, отримати відповіді на питання, які для них на сьогодні – актуальні.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024