З Ковеля буде курсувати маршрутка до села Білин

15 Березня 2024, 11:40
З Ковеля буде курсувати маршрутка до села Білин 3072
З Ковеля буде курсувати маршрутка до села Білин

Відбулося засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради. 

Учасники засідання 14 березня розглянули більше 40 різнопланових питань. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Члени виконкому затвердили умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських та приміському автобусних маршрутах загального користування. Також погодили відкриття нового автобусного маршруту «Ковель — Білин» та початок здійснення перевезень до садівничих масивів з 15 квітня.

Крім того, на засіданні прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги:

  • на лікування хворим на онкологічні захворювання;
  • на лікування особам, які страждають на рідкісні захворювання;
  • мешканцям громади, що потрапили в тимчасові матеріальні труднощі;
  • особам, які прийняті на військову службу за контрактом в Збройні Сили України;
  • учасникам АТО, ООС і військовослужбовцям, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України;
  • пораненим на війні військовослужбовцям.

На засіданні про господарську діяльність у 2023 році комунальних підприємств – «Добробут», «Ковельські парки» та РЖКП №1 прозвітували їх керівники.

Також виконком взяв до відома інформації про роботу у 2023 році управління «Центр надання адміністративних послуг», відділів — охорони здоров’я та програмно-комп’ютерного забезпечення, архівного відділу з реалізації державної політики у сфері архівної справи та діловодства на території міста Ковеля, про стан роботи зі зверненнями громадян у 2023 році.

Окрім цього, розглянули питання щодо захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування та архітектури.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024