Спіймали ковельчанина, який продавав дитячу порнографію у Телеграмі

20 Березня 2024, 16:48
Спіймали ковельчанина, який продавав дитячу порнографію у Телеграмі 504
Спіймали ковельчанина, який продавав дитячу порнографію у Телеграмі

Правоохоронці викрили ковельчанина, який створив Telegram-канал з метою збуту дитячої порнографії та розповсюдженні предметів порнографічного характеру.

Про це повідомили на сайті Національної поліції у Волинській області.

Під час досудового слідства встановили, що 34-річний житель міста Ковеля, протягом 2023-2024 років,  використовуючи власний мобільний телефон та мережу Інтернет, умисно завантажував зображення та відеофайли, що містять ознаки дитячої порнографії, після чого зберігав заборонений контент на мобільному телефоні та в подальшому збував за грошову винагороду через створений ним Telegram канал. Загалом поліцейські задокументували 14 фактів скоєння незаконної діяльності зловмисником.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 2 мобільних телефони, 2 ноутбуки на яких зберігалася дитяча порнографія. 

Слідчі оголосили волинянину про підозру у скоєному злочинів за  ч.2, 3 та 4 ст.301-1, та за ч.1, 2, 3 ст. 301  Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024