У Ковелі діти наспівали на засіб радіоелектронної боротьби для ЗСУ

21 Березня 2024, 17:37
У Ковелі діти наспівали на засіб радіоелектронної боротьби для ЗСУ 1213
У Ковелі діти наспівали на засіб радіоелектронної боротьби для ЗСУ

У Ковелі на Привокзальній площі діти влаштували концерт, щоб зібрати кошти для ЗСУ на РЕБ.

Про це повідомила директорка Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк у фейсбук.

17 березня до збору на РЕБ приєдналися обдаровані діти зі зразкової студії естрадного вокалу «Star school Zorepad» (керівниця Руслана Шацька) та діти недільної школи Благовіщенського собору (сім'я Томчуків).

«Вони всі маленькі, а такі талановиті та натхненні! Незважаючи на прохолоду та вітер, ви б бачили очі цих дітей, ви б чули, як вони гордо співали в ім'я України і життя на цій землі!!! Дякуємо батькам і наставнику за таку молодь!!!! Дякуємо ковельчанам за підтримку!», – йдеться у дописі.

20 березня повідомили, що збір вдалося закрити.

«Уху!!!! Ми закрили збір на РЕБ!!! Дякуємо кожному, хто допомагав нам зібрати необхідну суму - 108000! Особлива подяка нашим незламним діткам зразкової студії естрадного вокалу «Star school Zorepad» (керівник Руслана Шацька), «Нові таланти «ЗПО «Ковельського палацу учнівської молоді імені Івана Франка» (керівник Світлана Шиманська), вихованцям недільної школи Благовіщенського собору. Ви найкращі! Слава Україні!», – написала Інна Третяк.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024