У селі Бахів відбулася толока на місці розстрілу євреїв і закликали Ізраїль допомогти зупинити війну в Україні

26 Березня 2024, 14:23
У селі Бахів відбулася толока на місці розстрілу євреїв і закликали Ізраїль допомогти зупинити війну в Україні 413
У селі Бахів відбулася толока на місці розстрілу євреїв і закликали Ізраїль допомогти зупинити війну в Україні

Жителі села Бахів Дубівської громади опікуються місцем масового розстрілу євреїв і закликали Ізраїль допомогти зупинити війну в Україні.

Відео цього опублікував Андрій Янкель у фейсбук.

 

Волиняни під час війни по-особливому підходять до вшанування жертв невиправданої агресії, зокрема – Голокосту, тому взяли під особливу опіку один із найбільший меморіалів «Захистимо Память», який знаходиться у селі Бахів.

Тут усі, від малого до великого, дружньо всією громадою доглядають за місцем трагедії та військових злочинів. Адже на власному досвіді вже знають та відчувають, як це – бути беззахисними жертвами перед озброєним до зубів агресором, котрий під вигаданим лозунгами береться знищити цілий народ.

«Ми, українці, потребуємо сучасних «Праведників народів світу» в особі керівників розвинутих держав, які наберуться сміливості та відваги зупинити зло, яке набрало сили, крокує Україною і знищує все на своєму шляху». Про що переконані українці - Україна і Ізраїль друзі, мають разом гуртувати та спільно реагувати на загальні загрози, щоб зло не мало жодних шансів, а трагедії з людськими жертвами – більше ніколи не повторювались», – написав один із активних членів громади Андрій Янкель.

Читайте також:  У Бахові підприємець об'єднав людей заради благоустрою села

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024