У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року

29 Березня 2024, 14:48
У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року 469
У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року

У Луцьку відбулося підбиття підсумків за результатами виступів у 2023 році спортсменів з олімпійських та не олімпійських видів спорту на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях серед територіальних громад, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств та кращих спортсменів і тренерів-викладачів області «Спортивне сузір’я Волині-2023» і нагородження за їх результатами.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Колодяжненська громада посіла два перших місця за результатами виступів з олімпійських та не олімпійських видів спорту. Сільського голову Віталія Кашика нагородили кубками та грамотами.

Сільський голова подякував за плідну роботу і відповідно чудовий результат директорові Центру культури, дозвілля та спорту Юлії Михайловій, спеціалісту зі спортивної та фізкультурно-масової роботи Володимиру Чубарі, старостам, вчителям фізичної культури та тренерам, безпосередньо спортсменам (учням та жителям громади).

«І найголовніше – величезна вдячність та низький уклін нашим захисникам, які стримують російського агресора та забезпечують відносно мирне та спокійне життя на нашій землі! Слава Україні!», – йдеться у повідомленні.

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024