Ковельські хірурги розповіли про порятунок неординарних пацієнтів

22 Травня 2018, 12:00
7804

Хірургам Ковельської центральної районної лікарні доводиться мати справу з екстреними випадками. Впродовж останніх тижнів їм довелося рятувати життя неординарних пацієнтів.

Про це йдеться в сюжеті «НСТУ ВРД». 

Лікар-хірург Ковельської ЦРЛ Володимир Велимчаниця розповів, що не так давно рятували атовця Романа, який вистрелив собі у груди з мисливської зброї. Медики розповідають, що куля пройшла біля самісінького серця. 

«Він був практично без свідомості, в контакт не вступав. На грудній клітці - велика рана, з якої звисав великий згусток крові», – пригадує Володимир Велимчаниця. 

За словами медиків, чоловік вчинив спробу самогубства через те, що надто близько до серця сприйняв слова побратима про події, які відбуваються на Сході. 

Окрім цього, хірурги рятували 78-річну бабусю Марію. Жінка йшла на город і несла мотику, оступилася і впала на неї.Три зубці мотики застрягли у неї у спині.

«Я в шоці зараз. Думаю, що мені робити. Я взяла руками, попробувати її вийняти», – колишня медсестра Марія Петріївна каже, що розуміла, наскільки небезпечну травму отримала.
 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром