«Дзвіночок» та «Барви» демострували свою творчість у Німеччині

23 Травня 2018, 17:31
4699

Два мистецьких колективи нашого міста – дитячий танцювальний ансамбль «Дзвіночок» та  гурт «Барви» нещодавно побували в Німеччині. Вони взяли участь в урочистостях з нагоди 10-річчя підписання Договору про співпрацю між Ковелем та Барзінгхаузеном.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Особливо цікавою і багатою на враження була ця поїздка для юних танцівників. Всі вони вперше групою так далеко поїхали за кордон, вперше виступали перед іноземцями. 

Після концерту діти поділились своїми враженнями. Зокрема, вони говорили, що їх переповнює велике відчуття радості від теплого прийому, аплодисментів, позитивних відгуків про їх хореографічні постановки, костюми.

Керівник колективу Інна Тимрук каже, що такі поїздки є дуже корисними для її вихованців. Вони здружують, додають натхнення, азарту для подальшої роботи, бажання вивчати нові танці. Це – чудова винагорода для «Дзвіночка», за що колектив щиро вдячний міській владі, організаторам.

На усіх майданчиках Барзінгхаузена наших артистів зустрічали надзвичайно тепло і їх виступи стали окрасою свята.

Делегація з Франціїї вирішила поспівати з «Барвами», поспілкуватись з допомогою музики. І саме українська пісня стала чудовим містком порозуміння між людьми, які розмовляють різними мовами.

Уже чверть століття мистецькі колективи нашого міста їздять з концертами у Барзінгхаузен і щораз – це фейєрверк вражень і позитивних емоцій. Адже крім виступів, для них було організовано цікаву пізнавально-розважальну програму. Зокрема, цього разу - це поїздка  у сусіднє місто Мінден, а для дітей – екскурсія в сафарі-парк.

Бургомістр Барзінгхаузена висловив вдячність колективам з Ковеля за їх талант, майстерність, за чудовий настрій, який вони створили своїми виступами.

 












 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024