У Ковелі із переповненої сміттєвої машини випало скло, яке попало у голову жінці

27 Травня 2018, 10:44
3860

У Ковелі мешканці скаржаться на переповненість сміттєвих машин.

Про це пише Іван Трофимук на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

«Субота перед Зеленими святами. Переповнений автомобіль (вже не вперше). Викидаємо з дружиною сміття. Водій його пресує, але від того його не менше. А далі - феєрверк з скла, що вилітає під тиском пресу з вантажного відсіку і летить в бік людей. Один з шматків потрапляє дружині в голову», – розповідає Іван. 

Відео, як люди закидали сміття у переповнену машину:

 

«Телефоную напряму пану Балаку, називаю адресу, розповідаю ситуацію. Намагаюсь не підвищувати тон. з розмови дізнаюсь що:

- ніякої машини там зараз бути не має (сміття викидав за графіком)
- через 10 хвилин має бути якесь міфічне Вольво, яке спеціально виділили для додаткового збору сміття (насправді ні, фото в 20:25 додаю)
- на під"їзді про зміну часу вивезення сміття вивісили оголошення ВЕЛИКИМИ буквами (насправді, ні, фото додаю)
- винен шофер, бо він мав приїхати пустим (не знаю яким приїхав, бо підійшов пізніше, але думаю, насправді справа в тому, що перед святом люди викидають багато сміття)
- а чо це взагалі люди скло в сміття викидають?!
- я можу дзвонити хоч на дві гарячі лінії (насправді, ні - можу подзвонити лише на одну. Друга, якщо і є, мені про неї невідомо)
- можна викидати сміття просто на купи, потім приберуть
(насправді, пролежить свята, а далі буде видно. А потім Верес буде розповідати про "стихійні сміттєзвалища" і про культуру наших людей)», – пише він у дописі.

Після чого Іван зателефонував на гарячу урядову гарячу лінію, де оператор здивовано по кілька разів перепитувала: «То у вас нема сміттєвих баків?! то ви викидаєте сміття просто на авто?».

«Олег Кіндер, Віра Федосюк, Ковельська міська рада, скажіть, будь ласка, коли нарешті місто вийде з середньовіччя і ми почнемо як нормальні люди викидати сміття? Чи треба щоб комусь те скло таки в око (не припусти Боже) потрапило?
Невже поміж бравад про смітники за 14 тисяч у центрі так важко організувати елементарні сміттєві баки і забезпечити вивезення з них сміття? Тільки не кажіть, що грошей немає - неправдоподібно...», – написав він у дописі.

 



 

Коментарі
27 Травня 2018, 14:09
ще радійте, що й так вам вожу сміття. Не подобається- вул. Д галицького- РЖКП2, Возіть самі.
27 Травня 2018, 14:45
а чи не пора вже памідориху головою в гімно макнути
27 Травня 2018, 15:37
памідориха поскорочувала маршрути. там де машина їздила 3 рази на тиждень, тепер їздить один раз. Тому машини й переповнені, а деколи і не доїзджають до кінця маршруту. Хоча мешканці справно платять за сміття. Користуючись покровительством свого ПРО_ ТЕ_ ЖЕ- Товстиги, вона посилає всіх на 3 букви. навіть МЕР міста може поставити ту аферистку на місце. Тому й така ситуація.
27 Травня 2018, 23:11
Навіщо викидати в сміття скло? Це побутові відходи а не будівельні. Переповнені машини - це інша тема. Але може комусь в голову стукне ще боєприпаси викдати? А водій спересує! Жах!
28 Травня 2018, 12:41
слідуючий раз вдягай каску на голову
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024