Ковельська мерія використовує старий сесійний зал під склад

27 Травня 2018, 11:16
2189

Приміщення, яке десятиліттями слугувало громаді міста для проведення різного роду заходів, у тому числі тут проходили сесійні засідання міської та районної рад, нині у Ковельській мерії використовують під склад і запевняють, що це – тимчасово, адже наразі його подальша доля ще на стадії вирішення.

Про це пише «ПроКовель».

Є намір використовувати дане просторе приміщення під ЦНАП. 

«Володіння» центру надання адміністративних послуг хочуть розширити, тому вже замовили проектно-кошторисну документацію. Керуючий справами міськвиконкому Володимир Бойко розповів, що замовником документації виступило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства. Пізніше всі ці розрахунки будуть продемонстровані депутатському корпусу. А він уже має ухвалити рішення про виділення коштів з міського бюджету на виконання реконструкції приміщення під ЦНАП та придбання необхідного туди начиння. 

За словами керуючого справами, за попередніми підрахунками сюди необхідно буде вкласти мільйони гривень. Тому в мерії побоюються, чи зможе міський бюджет усі ці затрати «потягнути». 

 





 

Варто зазначити, що два роки тому депутати перебралися в новий сесійний зал, значно менший за площею. У тому приміщенні до цього перебував архів, якого перемістили в підвальні кабінети. У новоспеченому сесійному залі зробили ремонт, встановили електронну систему поіменного голосування.

 


 

Щоправда, він настільки виявився затісним, що під час сесійних засідань зручно можуть себе почувати лише депутати. А частина присутніх щоразу вимушена тулитися у дверях чи в проходах між рядами сидінь.   

 


 

Коментарі
27 Травня 2018, 14:43
Мавпа вже дерибанить приміщення міської ради
27 Травня 2018, 17:15
Коли вже мочкануть цю Мавпу
27 Травня 2018, 21:02
З самого початку було заплановано сесії міської ради перенести в маленький зал, щоб туди менше приходило "непотрібних" людей. А був відмінний сесійний зал, де могли поміститись не тільки депутати, але і чимала кількість інших учасників. Архів знову перенесли в підвальне приміщення де сирість призводить до негативного впливу на архівні документи, але це нікого не цікавить.
28 Травня 2018, 00:04
Раз є склад, значить не все ще вкрали...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39